بهتاش فریبا: نتوانم کار کنم از استقلال می‌روم

فرهاد مجیدی یک روز سرمربی استقلال می‌شود

مدیر فنی تیم فوتبال باشگاه استقلال ضمن تکذیب خبر جدایی‌اش از این باشگاه گفت: اگر بعد از چند هفته متوجه شوم که هیچ کارایی مثبتی برای استقلال ندارم از این تیم می‌روم.
کد خبر: ۹۳۸۶۸۳

بهتاش فریبا که با مهر صحبت می‌کرد با ابراز رضایت از عملکرد بازیکنان استقلال در تعطیلات لیگ، گفت: از روزی که من به استقلال آمدم فضای خوبی را در این تیم شاهد بودم و همه چیز طبق برنامه پیش می‌رود. امیدوارم این روند تا پایان تعطیلی ادامه داشته باشد و با تمرینات منظمی که بازیکنان انجام می‌دهند استقلال بتواند با قدرت شروعی دوباره در لیگ شانزدهم داشته باشد.

وی در خصوص حضور پادوانی در استقلال نیز گفت: خود این بازیکن علاقه شدیدی دارد که به استقلال بیاید و تقریبا تمام کارهای پیوستنش به جمع ما تمام شده است. پادوانی تنها منتظر یک استعلام از فیفاست تا بتواند هر چه زودتر تمریناتش را با استقلال شروع کند.

بهتاش فریبا در پاسخ به این پرسش که آیا قرارداد خود را با با باشگاه استقلال ثبت کرده یا خیر؟ گفت: با توجه به این‌که سیدرضا افتخاری سرپرست باشگاه استقلال امروز جلسه‌ای را با وزیر ورزش داشته و حکمش بتازگی امضا شده، قرار است ظرف یکی دو روز آینده قرارداد من نیز با استقلال به ثبت برسد.

وی درباره این‌که گفته می‌شود به خاطر عدم ثبت قراردادش از استقلال جدا می‌شود، گفت: اصلا چنین چیزی صحت ندارد. من این فصل بتازگی به استقلال آمده‌ام و تلاش می‌کنم آنچه را که در توان دارم برای موفقیت استقلال به کار ببندم، اما بعد از چند هفته اگر متوجه شوم که هیچ کارایی مثبتی برای استقلال ندارم از تیم می‌روم. مدیر فنی استقلال در پایان درباره مطرح شدن نام فرهاد مجیدی به عنوان گزینه جانشینی علیرضا منصوریان گفت: فرهاد مجیدی بازیکن بزرگ استقلال بوده، هست و خواهد بود و مردم او را همانند منصوریان دوست دارند. مجیدی در حال حاضر جوان است. او در کلاس‌های مربیگری شرکت کرده و نیاز به تجربه دارد. مطمئنا یک روز هم به عنوان سرمربی در استقلال کارش را آغاز خواهد کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها