به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایسنا به گفته عباس جعفری دولتآبادی این مراسم [کنسرت] از قدیم الایام برگزار میشده و موضوع جدیدی نیست. دادستانی تهران پیشنهاد مینماید برگزاری کنسرتها در تهران منوط به تضمین و تامین امنیت مراسم از سوی استاندار یا فرماندار تهران و تضمین سلامت محتوای برنامه ارائه شده توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گردد.
وی ضبط رسمی مراسم از سوی پلیس را به عنوان پیشنهاد دیگر مطرح کرد و گفت: این اقدام میتواند در جلوگیری از مشکلات کنسرتها پیشگیرانه باشد.
وی توجه به این سه پیشنهاد را مانع از ایجاد تنش در برگزاری کنسرتها و لغو آنها دانست.
دادستان تهران ادامه داد: عملیاتی کردن این سه پیشنهاد باعث میشود که مسؤولان در برگزاری کنسرتها احساس مسؤولیت کرده، تنشها فعلی از بین برود و مسؤولان به وظایف خود عمل کنند.
وی افزود در صورت اجرای این پیشنهادها دادستانی تهران در صورت اجرای کنسرت با محتوای خلاف موازین اسلامی از وزیر ارشاد، و در فرض خدشه به امنیت عمومی از استاندار و فرماندار تهران توضیح خواهد خواست و عنداللزوم بجای برگزار کننده و یا سایر افراد مرتبط مسؤولان اصلی به شرح فوق مورد پرسش قرار خواهند گرفت. دادستان تهران گفت در صورت پاسخ مثبت دستگاهها، این پیشنهادها عملی خواهد شد.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد
باسلام و درود
- با توجه به اینكه پیشنهاد مطرح كردند لذا پیشنهاد را میتوان پذیرفت و یا رد نمود.اجبار نیست.در نظام پیشنهادها برای افزایش بهره وری اینگونه عمل میشود.
-در مورد اینكه سلامت برنامه ها از قبل تایید شود توضیح بیشتر میطلبد حداقل برای اینجانب شفاف نیست .برنامه كنسرت زنده ای كه هنوز اجرا نشده چگونه از قبل در مورد كیفیت آن می توان نظر داد؟فكر كنم شاخص های قابل اندازه گیری باید تعریف شود.
-این موضوع می تواند در كمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی مورد توجه و بررسی قرار گیرد.
- اگر فرض كنیم كه اجرای كنسرت هایی با كیفیت بالا برای شادابی مردم بخصوص جوانان كشور خوبست بعد باید دنبال راهكارهایی باشیم كه مشكلات را در این راستا حل كنیم.بعبارت دیگر نباید صورت مشكل را پاك كرد بلكه باید مشكل را با دقت رویش فكر و بررسی كرد سپس چند راه حل كاربردی را انتخاب كنیم و از بین راه حل ها بهترین كه عملی باشد انتخاب كرد.نباید نگرش سلیقه ای داشت و سلیقه ای هم
برخورد كرد بلكه باید منافع جامعه ایران اسلامی را دید.
-ما موضوعات خیلی مهم تری در كشور بعنوان مشكلات مردم شریف و جامعه داریم مثل مشكلات اقتصادی از جمله اشتغال،ازدواج جوانان،طلاق،اعتیاد،فساد،تغذیه،بهداشت و درمان،اموزش و پرورش امثالهم.اولویت به این موضوعات هست. لذا انرژی مقامات بهتر هست به رفع مشكلات جدی ملت شریف ایران توجه و اهمیت دهند.
-برنامه های موسیقی ،سینما ،تلویزیون و رادیو،كتاب و نشریات باید براساس قانون و ارزش ها توسط متولی های مربوطه صورت گیرد.پیشنهاد میكنم كه داشتن برنامه و نظارت بر امور فرهنگی و هنری خیلی خوبست ولی خشن نباشد بهتر است ارشادی باشد.مردم شریف ایران عاقل،فهمیده و با هوش هستند خودشان می توانند تشخیص دهند كه اگر برنامه ای سلامت نباشد و رعایت ارزش های جامعه را نداشته باشد و با فرهنگ كشور هماهنگ نباشد ناراحت میشوند و استقبال نمی كنند كه شكستی برای ان برنامه هست. البته تامین امنیت محل برگزاری و مردم در كنسرت ها حتما جدی باید توسط دستگاههای ذیربط باشد.
با احترام و ارزوی توفیق روز افزون
صدراله البرزی
مشاور،مدرس،پژوهشگر،نویسنده و مترجم