افزایش تلفات زلزله بزرگ در «اما تریچه»

از شهر کوچک «اما تریچه» جز مخروبه‌ای چیزی باقی نمانده است. در گوشه‌گوشه شهر اجساد در کنار هم قرار دارد و با گذشت بیش از سه روز از زلزله 6/2 ریشتری، اجساد قربانیان زمین‌لرزه بزرگ همچنان از زیر آوار خارج می‌شود. بیمارستان‌های شهرهای اطراف نیز پر از مجروحان این زلزله است که حال تعداد زیادی از آنها وخیم است.
کد خبر: ۹۳۷۵۵۱

امدادگران با سگ‌های زنده‌یاب در میان خرابه‌ها در جست‌وجوی افرادی هستند که هنوز زیر تلی از خاک نفس می‌کشند و قلبشان می‌تپد.

به گفته امدادگران، تعدادی گردشگر که به دوروستای این شهر کوچک آمده بودند، در میان قربانیان هستند. اداره دفاع شهری ایتالیا اعلام کرده است شمار تلفات زمین لرزه اخیر به 267 قربانی رسید و حدود 400 زخمی نیز در بیمارستان‌ها بستری شده‌اند.

پس‌لرزه‌ها در مناطق زلزله‌زده همچنان ادامه دارد و از زمان وقوع زلزله اصلی بیش از 900 مورد پس‌لرزه در منطقه به ثبت رسیده که 57 مورد آنها در شامگاه پنجشنبه رخ داده است. امدادگران از دیروز با کمک 500 آتش‌نشان و بولدوزر آواربرداری را آغاز کرده و احتمال می‌دهند با پایان عملیات بر تعداد قربانیان افزوده شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها