jamejamsara
سرا عمومی کد خبر: ۹۲۶۷۷۸   ۱۰ مرداد ۱۳۹۵  |  ۰۳:۲۵

آیا می‌دانید شیرهای پاستوریزه، شیرهای مرده هستند؟

باکتری‌های مفید در شیرهای فرآوری شده تا حد زیادی از بین رفته‌اند

هدف از پاستوریزه کردن شیر، کشتن باکتری‌های بدی است که ممکن است به داخل شیر راه پیدا کرده باشند، اما مشکل اینجاست که پاستوریزه کردن، در کنار از بین بردن همه باکتری‌های بد، باکتری‌های مفید شیر را نیز از بین می‌برد و به ویتامین‌ها و مواد معدنی آن نیز آسیب می‌زند و منجر به شایع ترین مشکلات سلامت می‌شود که امروز شاهد آنها هستیم.

در طول پاستوریزه شدن، شیر به مدت نیم دقیقه تا بیش از 160 درجه فارنهایت (حدودا 72 درجه سانتی‌گراد) گرم می‌شود تا چیزهایی که احتمالا هضم آن برای شما مشکل است، استریلیزه شود. حتی توقف پاستوریزه کردن در درجات پایین تریعنی حدود 145 فارنهایت (حدود 62 درجه سانتی‌گراد) نیز بسیاری از آنزیم‌های مفید موجود در شیر را از بین می‌برد.

هموژنیزه کردن شیر نیز که از اوایل قرن 20 به یک استاندارد صنعتی تبدیل شد، با نوآرایی مولکول‌های پروتئین و چربی شیر، در نحوه تاثیر‌گذاری آنها بر بدن انسان تغییر ایجاد و ایجاب می‌کند که ویتامین‌های A و D به جهت تقویت خواص شیر به آن اضافه شوند. برخلاف آنچه رسانه‌ها و صنایع لبنی به ما القا می‌کنند، پاستوریزه و هموژنیزه کردن، لزوما برای سلامت ما مفید نیستند.

با این حال شیر به عنوان یک ماده حساس غذایی که قابلیت جذب میکروارگانیسم‌های زیادی را به خود دارد لازم است همواره پیش از مصرف جوشانده شود، یا اینکه به صورت پاستوریزه یا هموژنیزه مصرف شود تا در این صورت سلامت ما به عنوان مصرف‌کنندگان این ماده غذایی مفید بیشتر تامین شود.

منبع: naturalnews.com

مترجم: یاسمین مشرف

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
ابتکار عمل ایران و بن بست طرف‌ های غربی

ابتکار عمل ایران و بن بست طرف‌ های غربی

با روی کار آمدن کابینه سیزدهم، نگاه این دولت نسبت به انجام مذاکرات متفاوت از گذشته بود. اگرچه پیگیری توافق هسته‌ ای، تصمیمی کلان بوده و هست اما چگونگی راهبرد مذاکرات به دولت‌ها بستگی دارد.

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر

نیازمندی ها