کوتاه از جهان

آمریکا به امارات بمب می‌فروشد

وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) از موافقت وزارت امور خارجه این کشور با فروش 785 میلیون دلار بمب به امارات عربی متحده برای آنچه که «جنگ تحت امر آمریکا علیه نیروهای داعش در سوریه و عراق ذکر شده،» خبر داد.
کد خبر: ۹۲۳۹۰۰

به گزارش رویترز، آژانس همکاری امنیتی دفاعی که در زمینه فروش تسلیحات خارجی فعالیت می‌کند، قانونگذاران آمریکا را از موافقت وزارت امور خارجه با فروش بمب به امارات متحده عربی مطلع کرد.

این قانونگذاران 30 روز فرصت دارند تا مانع از این فروش شوند که البته با توجه به این‌که قراردادها قبل از اعلام رسمی، بدقت مورد بررسی قرار می‌گیرند، مخالفت قانونگذاران با آن، بعید است.

این قرارداد شامل فروش 14 هزار و 640 بمب و تجهیزات راهنما و سایر مهمات است.

واشنگتن، امارات متحده عربی را در حکم متحد عربی و سنی مهم در جنگ علیه داعش محسوب می‌کند./ جام‌جم

قانون جدید کنست برای محدودیت نمایندگان عرب

کنست رژیم صهیونیستی قانونی را تصویب کرده که براساس آن هرگونه حمایت از «مبارزه مسلحانه علیه اسرائیل» می‌تواند به تعلیق یا اخراج از پارلمان منجر شود.

به گزارش پایگاه خبری فلسطین الیوم، پارلمان رژیم صهیونیستی قانونی را تصویب کرد که اجازه اخراج و تعلیق کسانی را که از مبارزه مسلحانه علیه اسرائیل حمایت می‌کنند، می‌دهد.

براساس این گزارش، نمایندگانی که تشویق به خشونت می‌کنند، در صورت تائید 90 نماینده کنست اخراج یا از کار معلق می‌شوند.

رژیم صهیونیستی مقاومت مشروع در برابر تجاوز این رژیم به ملت فلسطین و دفاع از خود را تروریسم قلمداد می‌کند. این قانون تاکید دارد، در صورتی که درخواست برکناری را 70 عضو پارلمان ارائه دهند و در صورتی که از این تعداد 10 نفر از حزب معارض باشند، می‌توان یک نماینده را اخراج یا تعلیق کرد.

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بعد از دیدار شماری از نمایندگان عرب با خانواده‌های شهدای فلسطینی در قدس این قانون را پیشنهاد داد.

این قانون به منزله ایجاد موانع بیشتر برای نمایندگان عرب پارلمان اسرائیل است تا هرگونه سخنرانی و فعالیت سیاسی آنها در جهت دفاع از حقوق ملت فلسطین با مجازات همراه باشد./ تسنیم

تظاهرات گسترده مردم بحرین در شهر «ستره»

مردم بحرین به منظور اعلام همبستگی خود با «شیخ عیسی قاسم» تظاهرات گسترده‌ای را در شهر «ستره» برگزار کردند.

به گزارش رسانه‌های مقاومت، تظاهرات ضددولتی مردم بحرین همچنان ادامه دارد. از سوی دیگر، در منطقه «عالی» نیز یک تجمع مردمی در حمایت از شیخ عیسی قاسم برگزار شد.

این درحالی است که گفته می‌شود خودروهای زرهی وابسته به رژیم آل‌خلیفه همچنان در نزدیکی محل تحصن مردم بحرین در منطقه «الدراز» مستقر هستند.

در روستای «أبو صیبع» نیز مردم بحرین در اعتراض به سرکوبگری‌های آل‌خلیفه تظاهرات کردند./ مهر

کشته شدن 3 نظامی فرانسوی در لیبی

وزارت دفاع فرانسه با تائید حضور نظامیان این کشور در خاک لیبی اعلام کرد که سه سرباز فرانسوی در لیبی کشته شدند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، وزارت دفاع فرانسه روز گذشته با انتشار بیانیه‌ای بدون اشاره به جزئیات مربوط به حادثه کشته شدن سه سرباز فرانسه در لیبی اعلام کرد: ژان ایو لودرایان وزیر دفاع بابت مرگ سه سربازی که در لیبی جان خود را از دست دادند، متاسف است. لودرایان برای خانواده‌های این سربازان پیام تسلیت و همدردی ارسال کرده است.

فرانسه پیش از این اعلام کرده بود که هواپیماهای جنگنده این کشور پروازهای شناسایی را بر فراز لیبی انجام داده‌اند./تسنیم

خانه بن لادن گورستان می‌شود

اقامتگاه اسامه بن لادن، رهبر سابق القاعده که به دست نیروهای آمریکایی در ابوت‌آباد پاکستان کشته شد، تبدیل به گورستانی برای ساکنان محلی می‌شود.

به گزارش پایگاه دیلی پاکستان، این تصمیم از سوی هیات مدیره منطقه گرفته شد که دیوارهایی در اطراف منزل بن لادن در شهر بلال بنا کرده بودند. براساس تصمیم هیات بازرس، قرار است این بنای مستحکم ویران شود.

دولت محلی «خیبر پختون خواه»، ادعای مالکیت این ملک را داشت، با این حال هیچ مدعی‌ای وجود ندارد و این محوطه تحویل دولت ولایتی شد. گفته شد که دولت محلی پختون خواه می‌خواهد که پارکی در این مکان ایجاد کند، اما هیچ اقدامی دراین راستا صورت نگرفت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها