«یاکوزای عقرب» شیشه مغازه ها را می شکست

شرور خیابان وحدت اسلامی (معروف به یاکوزای عقرب) که برای مردم ایجاد رعب و وحشت می کرد ، پس از شکستن شیشه های یک مغازه دستگیر شد.
کد خبر: ۹۲۳۱۳

به گزارش خبرنگار جام جم ، ساعت 19:45 روز 14 فروردین صاحب یک موبایل فروشی در خیابان وحدت اسلامی پس از تماس تلفنی با مرکز فوریت های پلیسی 110 با ارائه شکایتی عنوان کرد ، فردی شرور به هویت مصطفی (معروف به عقرب) همراه دوست خود هنگامی که به قصد باج خواهی وارد مغازه او شده است ، پس از مقاومت وی ، اقدام به ضرب و جرح او و شکستن شیشه های مغازه کرده است . با گزارش فوق ، ماموران کلانتری 115 رازی با عزیمت به محل موضوع را بررسی کردند و متوجه شدند ، فرد شرور (مصطفی) با همدستی پسر عموی خود ، مجید اقدام به این شرارت کرده و سپس از محل متواری شده است . یک روز پس از این حادثه ، ماموران با مشاهده این دو شرور به تعقیب آنها پرداختند و پس از دقایقی تعقیب و گریز ، هر دو شرور در حالی که قصد فرار داشتند با یک مینی بوس تصادف کردند و در حاشیه خیابان نقش بر زمین شدند. این فرصت کافی بود تا ماموران مصطفی را دستگیر کنند.

اعتراف به شرارت

با انتقال متهم ، به کلانتری 115 رازی ، متهم در بازجویی ها به یک فقره تخریب خودروی پژو در خیابان درختی در تاریخ 26 اسفند نیز اعتراف و عنوان کرد ، در ادامه شرارت های خود نیز به یک خانه حمله ور شده است . با ثبت اعترافات متهم وی روز گذشته مقابل مغازه ای که 2 روز پیش شیشه های آن را شکسته بود منتقل و در معرض دید مردم قرار گرفت . یادآور می شود ، متهم به دلیل شرارت ها و نزاعهای متعدد دارای آثار و جراحات متعدد است و با درج خالکوبی به زبان ژاپنی خود را یاکوزای عقرب معرفی می کند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها