ابهام در برنامه 4 ساله سرمربی آلمانی بسکتبال پرسش‌های تازه‌ای را به وجود آورده است

بائرمن ـ حدادی؛ چالش تازه بسکتبال

هر چند بازی‌های گزینشی المپیک و راهیابیبه بزرگ‌ترین رخداد ورزشی جهان برای بسکتبال ایران به پایان رسید اما به نظر می‌رسد تبعات ناکامی ‌تیم ملی در دو دیدار از رقابت‌های گزینشی همچنان باقی است. در تورین ایتالیا شهری که تیم ملی بسکتبال در آنجا به یونان و بویژه به مکزیک باخت یکی از چالش‌های تازه بسکتبال ایران به وجود آمد.
کد خبر: ۹۲۲۰۳۱

در بازی با مکزیک حامد حدادی سنتر برتر آسیا بعد از تعویض در دقایق آغازین مسابقه با حالت قهر به سمت رختکن تیم ملی رفت. درک بائرمن سرمربی تیم ملی بسکتبال اعتنایی به او نکرد تا این‌که علی توفیق دبیر فدراسیون بسکتبال به همراه سرپرست تیم ملی با کلی وساطت و خواهش و تمنا حدادی را به تیم برگرداندند.

همان‌گونه که انتظار می‌رفت حامد بعد از بازی از رفتارش ابراز ندامت کرد و درک بائرمن هم با گفتن این‌که اگر حامد را مدت زمان طولانی روی نیمکت نشاند به خاطر آسیب‌دیدگی زانوی این بازیکن بود از تصمیمش دفاع کرد. اما فهرست تازه تیم ملی بسکتبال و صحبت‌های پیرامون تیم ملی از اتفاق‌های تازه خبر می‌دهد و این‌که روابط میان سرمربی آلمانی با کاپیتان تیم ملی بسکتبال پیچیده‌تر شده است.

در فهرست تیم ملی اعزامی‌ به بازی‌های ویلیام جونز چین تایپه نام حدادی به اتفاق اوشین ساهاکیان، اصغر کاردوست، محمد جمشیدی و آرمان زنگنه نیست. به این ترتیب سه بازیکن بالای 30 سال از تیم جدا شده‌اند. فدراسیون بسکتبال مدعی شده ترکیب جدید در مسیر جوانگرایی است، اما از طرفی شنیده می‌شود درک بائرمن اعلام کرده به دلیل مشکلات شخصی در آلمان، حاضر نیست در این دوره تیم ملی را همراهی کند.

چنانچه چنین تصمیمی ‌از سوی سرمربی آلمانی تائید شود، او پیشنهاد سرمربیگری مهران شاهین‌طبع دستیار خودش را مطرح می‌کند. در میان نفرات دعوت شده به تیم ملی هفت بازیکن از رقابت‌های گزینشی تورین حضور دارند بقیه بازیکنان، پیش از این در اردوی تیم (ب) بودند که حدود یک ماه پیش با کسایی‌پور و رحمتی‌پور مربیان تیم (ب) برای انجام دو بازی دوستانه به ارمنستان رفتند.

کنار گذاشتن حدادی با اتفاقات قبلی و مصاحبه رئیس فدراسیون که گفته بود بازیکن داشتیم، حدادی را هم خط می‌زدیم؛ شائبه‌های زیادی پیرامون تیم ملی و حدادی ایجاد کرده است هر چند رئیس فدراسیون چند روز بعد هر گونه صحبت درباره کنار گذاشتن حدادی از تیم ملی را تکذیب کرد، اما در صورت شفاف نشدن تاریخ دقیق بازگشت بائرمن به ایران و بر جا ماندن ابهام همراهی تیم ملی در رقابت‌های چین‌تایپه، شایعات پیرامون تیم ملی و چالش حدادی ـ بائرمن تشدید پیدا می‌کند.

محمد رضاپور

ورزش

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها