یک میلیون اصله نخل خرما در معرض نابودی

نماینده مردم شادگان در مجلس گفت: یک میلیون اصله نخل خرما به‌دلیل خشکسالی و نبود آب کشاورزی در این شهرستان در معرض نابودی است.
کد خبر: ۹۱۷۸۴۹

به گزارش ایرنا، حجت‌الاسلام مجید ناصری‌نژاد افزود: متاسفانه زهکشی زمین‌های بالا دست به سمت رودخانه کارون باعث شده تا نخلستان‌های این شهرستان در معرض نابودی قرار گیرد.

وی همچنین یادآور شد: مردم شهرستان شادگان از کمبود آب شرب و کشاورزی رنج می‌برند و برخی از مناطق روستایی مدت دو تا سه ماه است آب شرب کافی ندارند.

ناصری‌نژاد اظهار کرد: رودخانه جراحی که بخش عمده‌ای از آب مورد نیاز کشاورزی و تالاب شادگان را تامین می‌کند به دلیل برداشت آب در بالادست بیشتر مواقع خشک است و این مهم بر کشاورزی و حیات تالاب بین‌المللی شادگان تاثیر منفی دارد. نماینده مردم شادگان در مجلس خواستار احداث کانال فرعی برای انتقال آب از رودخانه کارون به رودخانه جراحی شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها