خرماها پس از جدا شدن از درخت، باوجود گرد و خاک و عوامل میکروبی، بلافاصله بسته بندی می‌شوند.
کد خبر: ۹۱۷۴۹۸
توصیه مهم برای استفاده از خرما

به گزارش جام جم آنلاین، حسین رستگار مدیر کل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو گفت: افراد باید در خرید خرما به آرم غذا و دارو روی بسته بندی آن توجه کنند چراکه این نماد نشان از تولید در کارخانه معتبر و تحت کنترل بودن آن، دارد.

وی با اشاره به اینکه خرما سطح چسبناکی دارد و آلودگی های مختلف را به سمت خود جذب می کند، ادامه داد: خرماها پس از جدا شدن از درخت،با وجود گرد و خاک و عوامل میکروبی، بلافاصله بسته بندی می شوند به همین دلیل توصیه می شود پس از بازکردن بسته بندی آن را شسته و بعد مصرف کنید.

رستگار خرما را نسبت به دما حساس خواند و بیان کرد: مازاد خرما باید در زنجیره سرد نگه داری شود.

مدیر کل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو افزود:خرماهایی که مزه تندی دارند و به دلیل کم دوامی در دهان پخش می شوند، خراب یا تاریخ مصرف گذشته هستند.این خرماها فاسد و غیرقابل مصرف هستند.

وی یادآور شد: خرماهایی که در مراکز معتبر عرضه و تاریخ تولید، انقضا، پروانه بهداشتی و آرم غذا و دارو دارند،قابل اعتماد و کنترل هستند.

منبع: فارس

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۲
علی
-
۲۱:۴۸ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۸
۰
۰
ابلیموها رو هم تو كارخونه و بسته بندی شده میخریدیم كه بعدا فهمیدیم حتی 1 درصد هم لیمو خالص نداشتن ! این خرما هم همینجوره . خیالتون راحت..نظارت نیست
نرم افزار موبایل
-
۲۳:۲۴ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۸
۰
۰
اره چون ناظرین هم گشنه اند

نیازمندی ها