به گزارش جام جم سرا ، لیلا شورورزی، کارشناس مسئول تغذیه دانشکده علوم پزشکی نیشابور به جامجم گفت: میزان ید موجود در نمک دریا بسیار کم است و در هر کیلوگرم آن تنها 7/0 میلیگرم ید وجود دارد و با توجه به مقدار ید مورد نیاز روزانه یک انسان که 150 میکروگرم (15/0 میلیگرم) است، یک فرد بالغ باید روزی 200 گرم نمک دریا مصرف کند تا میزان ید مورد نیاز بدن تامین شود. در حالی که میتوان با مصرف حداکثر 5 گرم نمک تصفیه شده یددار، میزان ید مورد نیاز بدن را تامین کرد.
وی تاکید کرد: عوارض جبرانناپذیر نبود ید از یک سو و همچنین وجود فلزات سنگین همچون سرب، کادمیوم و جیوه که منجر به بروز انواع سرطان و بیماریهای کلیوی میشود، همچنین وجود گچ و شن و ماسه به عنوان یک ناخالصی غیرمحلول در نمکهای معمولی معرفی شده به عنوان نمکهای طبیعی باعث گمراهی آحاد مردم شده، مصرف آن تهدید جدی برای سلامت مردم محسوب میشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم