به گزارش جام جم نوا ، در جریان جشنواره چهار روزه موسیقی شهر دارمشتات در آخر هفته گذشته ۸ و ۹ خرداد، گروهی از مردان مهاجرتبار بهطور جمعی به زنان جوان حمله برده و آنان را مورد آزار و تعرض جنسی قرار دادهاند.
گفته میشود که قصد مردان از این حملات سرقت نبوده است. بنا به گزارش پلیس هیچ یک از قربانیانی که به نهادهای امنیتی مراجعه کردهاند، مورد تجاوز جنسی قرار نگرفتهاند.
در محل وقوع حادثه تنها سه زن ماموران پلیس را از جریان آزارهای جنسی نسبت به خود با خبر کردند.
در بیانیه پلیس دارمشتات آمده است: «براساس شهادت قربانیان، عاملان تعرض و ازار شبیه مردان کشورهای آسیای جنوبی بودند.»
اغلب شکایتها در شامگاه یکشنبه ۹ خرداد پس از پایان جشنواره که نزدیک به ۴۰۰ هزار نفر در آن شرکت داشتند، به دست پلیس رسیده است.
ماموران امنیتی در همان شب سه مرد پاکستانی را که دو تن از آنان پناهجو بودند، دستگیر کردند. این مردان پس از چند ساعت آزاد شدند. جستجوی عاملان این تعرضات همچنان ادامه دارد.
کلن، الگوی آزارهای جنسی مهاجمان در اشتوتگارت
به گفته مقامات پلیس از گزارشقربانیان چنین برمیآید که عاملان به شیوههای مشابهی مانند تعرضات و آزارهای جنسی در جریان جشنهای سال نو در شهرهای کلن، اشتوتگارت و هامبورگ عمل کردهاند.
در شهر کلن، در آخرین ساعات سال ۲۰۱۵ گروهی متشکل از ۴۰۰ تا ۵۰۰ جوان که شمار آنها تا زمان تحویل سال به تدریج نزدیک به هزار نفر رسید، با سوءاستفاده از فضای شلوغ جشن و آتشبازی سال نو در محوطه باز ایستگاه مرکزی قطار روبروی کلیسای جامع این شهر، به مردم و بهویژه به زنان نزدیک شدند و زنان جوان را هنگام سرقت تلفن و کیف و اشیای قیمتی آنان مورد آزار و تعرض جنسی قرار دادند.
تا کنون یک هزار شکایت در ایستگاه پلیس مرکزی شهر کلن ثبت شده است. گفته میشود که تعداد عاملان مجموعا حدود ۱۵۰ نفر بوده است. نزدیک به یک سوم این افراد را مهاجران مراکشی و الجزایری تشکیل میدادهاند.
تا کنون پرونده چند تن از این متهمان تنها به جرم سرقت و جیببری، در دادگاههای شهر کلن و دوسلدورف مورد رسیدگی قرار گرفته است.
منبع: دویچه وله
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت