طرز تهیه کباب ترکی

مواد لازم: گوشت مغز ران گوساله یا گوسفند: 700 گرم ، پیاز: یک عدد بزرگ، روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری، گوجه فرنگی: 5 تا 6 عدد، فلفل کبابی: 4 عدد، نمک و آویشن و فلفل و روغن مایع: به میزان لازم، پودر سیر: یک قاشق چایخوری، سیر: 4 حبه
کد خبر: ۹۰۵۳۴۱
طرز تهیه کباب ترکی

طرز تهیه: ابتدا گوجه‌ها، پیاز، سیر و 2 عدد از فلفل‌ها را رنده کنید. پودر سیر و آویشن و فلفل و روغن زیتون را به آنها اضافه کرده و کنار بگذارید. این سس را برای طعم‌دار کردن گوشت استفاده کنید.

گوشت را شسته و برش‌های نازک و ورقه‌ای بزنید. این برش‌ها را به اندازه 10 تا 15 سانتی‌متر آماده کنید و در سس گذاشته و به مدت 2 الی 3 ساعت در یخچال قرار دهید. با این روش هم گوشت طعم‌دار شده و هم ترد می‌شود.

بعد آنها را لایه‌لایه روی ورق آلومینیوم چیده و به‌صورت رول شده، بپیچید و در فریزر گذاشته تا کاملا یخ بزند و فرم گرفته شود و بعد از فریز در آورید و آن را برش عرضی بزنید و مانند رولت حلقه حلقه ببرید و در روغن داغ سرخ کنید. گوشت‌های سرخ شده را درون نان باگت بریزید و مقداری خیار شور و پیاز برش داده شده و گوجه فرنگی و فلفل برش داده شده و سس کچاپ روی آنها بریزید و میل نمایید.

دقت کنید نمک را در مرحله آخر به مواد بپاشید. وجود نمک از ابتدا، موجب سفت شدن و دیر پز شدن گوشت می‌شود. همچنین می‌توانید مواد سس را بعد از بیرون آوردن گوشت بجوشانید و به جای سس کچاپ از آن استفاده کنید.

چاردیواری

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
نرم افزار موبایل
-
۰۸:۵۶ - ۱۳۹۶/۰۱/۱۲
۰
۰
لطفا.كباب.كوبیده.وكباب.برگ.را.توضیح.بده.
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها