به گزارش جام جم آنلاین ، محمد رضایی با اشاره به برخورد یک دستگاه خودروی سمند با تابلوی راهنما در جاده، اظهار کرد: بر اثر برخورد یک دستگاه خودروی سمند با تابلو در محور مشهد به سمت قوچان دو نفر دچار حادثه شدند که امدادرسانی توسط نیروهای هلال احمر این شهرستان پس از عملیات رهاسازی و اطفاء حریق انجام شد.
وی با اشاره به اینکه این حادثه در کیلومتر 30 جاده قوچان به مشهد رخ داده، گفت: تیم عملیاتی پایگاه امامزاده ابراهیم (ع) و شهید کلاهدوز پس از اطلاع از وقوع حادثه به محل اعزام شدند که یک نفر از مصدومان به بیمارستان موسیبنجعفر (ع) انتقال داده شد.
مسئول امداد و نجات جمعیت هلال احمر قوچان از فوت راننده این خودروی سواری خبر داد که پس از رهاسازی توسط نیروهای نجاتگر پایگاه امامزاده سلطان ابراهیم از میان لاشه خودرو تحویل عوامل نیروی انتظامی شده است.
منبع: فارس
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
با دکتر علیاصغر احمدی، مدیر رادیو ورزش درباره ویژگیها و افقهای پیش روی این شبکه پرشنونده گفتوگو کردیم
استاد بهپژوه در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
در گفتوگو با دکتر محمودرضا اکرامیفر، مدیر «انتشارات جامجم» مطرح شد
گفتوگوی «جامجم» با کارگردان، بازیگر و تهیهکننده فیلم پیشمرگ