به گزارش جام جم آنلاین، نیروهای سوری و رزمندگان مقاومت طی ماه های اخیر و پس از عملیات های مختلف در «غوطه غربی» شهر دمشق، سرانجام موفق شدند عناصر تروریستی را در مناطق «داریا» و «المعظمیة» در ریف دمشق در محاصره کامل قرار دهند.
پس از عملیاتهای موفق نیروهای سوری، توافق آتش بس در «غوطه غربی» دمشق میان ارتش سوریه و عناصر تروریستی به اجرا درآمد، اما تروریست ها از همان ابتدا در چندین مرحله با شلیک خمپاره و گلوله باران مناطق مسکونی، آتش بس را نقض کردند.
در روزهای اخیر نیز عناصر تروریستی با شلیک خمپاره و موشک، مواضع ارتش سوریه را در شهرک داریا هدف قرار دادند و به طور مجدد آتش بس را نقض کردند.
از ظهر امروز نیز نیروهای سوری و مقاومت در پاسخ به حملات خمپاره ای تروریست ها، مواضع آنان را با موشک هدف قرار دادند و از محور «صحنایا» عملیات زمینی را برای پاکسازی بخشی از شهرک (محل پرتاب موشک و خمپارهای تروریستها) آغاز کردند وساعتی قبل موفق شدند این منطقه را از وجود تروریستها پاکسازی و تجهیزات نظامی آنان را منهدم کنند.
منبع: فارس
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی جامجم با ناصر کنعانی سخنگوی وزارت خارجه دولت سیزدهم مطرح شد
بهمناسبت نوزدهمین سالگرد تاسیس رادیو گفتوگو با مهدی شهابتالی، مدیر این شبکه گفتوگو کردیم
در گفتوگوی اختصاصی خبرنگار روزنامه «جامجم» در بیروت با حسن عزالدین، عضو بلندپایه حزبالله و نماینده پارلمان لبنان مطرح شد