سراج از تاج و شجریان می‌خواند

حسام‌الدین سراج خواننده موسیقی ایرانی در زادگاهش شهر اصفهان روی صحنه رفته است، این خواننده اجرایش را از شب گذشته آغاز کرده و امشب و فردا شب هم در سالن کوثر این شهر کنسرتش ادامه خواهد داشت.
کد خبر: ۸۹۹۵۹۰

سراج درباره این اجرا به جام‌جم گفت: کنسرتم در هفته نکوداشت اصفهان برگزار می‌شود و ارکستر اصفهان مرا در این اجرا همراهی خواهد کرد. همچنین نوازندگانی از تهران به این ارکستر پیوسته‌اند و در این اجرا ساز می‌زنند. او در کنسرت پیش‌روی خود قطعاتی چون «به اصفهان رو» به یاد استاد تاج اصفهانی استاد بزرگ آواز را اجرا خواهد کرد، همچنین تصنیف «اشک مهتاب» از محمدرضا شجریان از دیگر قطعاتی است که سراج آن را با آرزوی بهبود و سلامت این خواننده خواهد خواند. این خواننده از میان آثار پرمخاطب خود «باد صبا» و «شب عاشقان بی‌دل» را با آهنگسازی همایون رحیمیان برای اجرا در این کنسرت انتخاب کرده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها