بهره برداری از برج میلاد؛ 569 روز دیگر

برج میلاد با نصب روزشمار، 569روز دیگر به بهره برداری می رسد. مدیرعامل یادمان سازه ، سیدرضا میرصادقی با اشاره به تخصیص 50میلیارد تومان اعتبار برای بهره برداری از برج میلاد توسط شهرداری تهران گفت: از این مبلغ 15میلیارد تومان اخیرا توسط شهرداری پرداخت شده و بقیه نیز سال آینده تامین می شود.
کد خبر: ۸۹۹۵۱

به گزارش شهرداری تهران ، وی افزود: براساس برنامه زمان بندی شده تا پایان شهریور ماه سال 86پروژه برج میلاد با تمامی تاسیسات شامل رستوران گردان ، نمای شیشه ای ، برج مخابراتی و سالن همایش ها به بهره برداری می رسد.
وی گفت : حدود 60درصد طرح برج میلاد تکمیل شده و بقیه آن نیز ظرف حدود 5/1 سال آینده به بهره برداری می رسد. مدیرعامل یادمان سازه تصریح کرد: فاز 2طرح برج میلاد که شامل اتمام عملیات اجرایی هتل و مرکز تجارت بین المللی است ، باید با مشارکت بخش خصوصی احداث شود که تا 3ماه نخست سال آینده تعیین تکلیف خواهد شد.
میرصادقی از تهیه طرح جامع یادمان سازه خبر داد و افزود: تهیه این طرح از سال 82آغاز شده است که تا فروردین سال 85آماده می شود.
وی درباره نصب دکل آنتن برج میلاد گفت : دکل آنتن برج میلاد نیمه اول سال 85به طور کامل نصب می شود و اردیبهشت ماه سال آینده ، شهروندان نوک آنتن را از برج مشاهده خواهند کرد.
مدیرعامل یادمان سازه تصریح کرد: مذاکرات نصب آسانسور با دو کشور خارجی انجام شده و طی روزهای اخیر برای انعقاد قرارداد، نمایندگان آنها به تهران می آیند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها