نحوه پذیرش بورسیه اعلام شد

رئیس سازمان امور دانشجویان جزئیات بورس خارج را در سال 95 تشریح کرد و گفت: اعزام بورس خارج از کشور فقط در رشته‌های خاص، بین رشته‌ای و رشته‌های اولویت دار نقشه جامع علمی کشور صورت می‌گیرد.
کد خبر: ۸۹۸۲۲۳

به گزارش مهر، مجتبی صدیقی گفت: امسال بورس خارج کشور را به سمت رشته‌های خاص، بین رشته‌ای و رشته‌های اولویت دار نقشه جامع علمی کشور سوق داده‌ایم. همچنین با تفویض اختیار به دانشگاه‌ها که سال گذشته صورت گرفت، دانشگاه‌ها سهمیه و رشته‌های مورد نیاز خود را در بورس خارج از کشور مشخص و پالایش کردند و حدود 192 سهمیه در آزمون دکتری مشخص شد.

صدیقی ادامه داد: دانشجویان می‌توانند هم بورس داخل و هم بورس خارج را انتخاب کنند، مصاحبه دانشجویان نیز توسط همان دانشگاه محل سهمیه صورت می‌گیرد و همچنین اخذ پذیرش از دانشگاه خارج نیز با نظر دانشگاه محل خدمت و سهمیه
صورت خواهد گرفت.

رئیس سازمان امور دانشجویان افزود: اخذ وثیقه نیز توسط دانشگاه محل خدمت دانشجو صورت می‌گیرد، درنهایت کنترل پیشرفت تحصیلی به عهده دانشگاه محل خدمت و محل سهمیه خواهد بود و دانشجو به دانشگاه محل خدمت خود باز خواهد گشت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها