کدام روش پخت ماهی هضم بهتری دارد؟

خوراک شب عید، زیر ذره بین طب سنتی

شمایی که نمی‌توانید و نمی‌خواهید سبزی پلوی شب عید را با ماهی سرخ شده میل کنید، یک بار آن را با این پنیر خوش طعم گیاهی امتحان کنید.
کد خبر: ۸۸۹۰۰۱

سبزی پلوی شب عید مخصوص گیاهخوارها

مواد لازم برای4 تا 6نفر:

  • 3 پیمانه برنج
  • 3 پیمانه سبزی پلویی خرد شده
  • 2 حبه سیر ریز خرد شده
  • 1 قاشق چای خوری رنده پوست پرتقال
  • 6-4 برش پنیرهالومی (برای هر نفر یک برش)
  • آرد سوخاری به میزان لازم
  • 2 قاشق سوپ خوری آبلیمو
  • 1 عدد پیاز متوسط رنده شده
  • روغن به میزان لازم
  • 1 قاشق چای زردچوبه
  • 1 قاشق چای ادویه
  • 1 قاشق چای فلفل قرمز
  • زعفران دم کرده به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم


طرز تهیه:

1. برنج را بشویید و همراه نمک خیس کنید. سبزی پلو را خیلی ریز خرد کنید و کنار بگذارید. سیر را هم کاملا ریز خرد و با سبزی مخلوط کنید. در قابلمه‌ای مناسب آب جوش بیاورید و برنج را اضافه کنید. بعد از ١٢-١٠ دقیقه که برنج جوشید ،آن را آبکش کنید. حالا سبزی و رنده پوست پرتقال را به برنج آبکش شده اضافه و به آرامی مخلوط کنید.

2.کف قابلمه روغن بریزید و ته‌دیگ دلخواه را قراردهید. مخلوط برنج با سبزی و سیر را روی آن ریخته و غذا را دم کنید. در ظرفی پیاز رنده شده و آبلیمو را مخلوط کنید. برش‌های هالومی را هم در این مخلوط قرار دهید و خوب با مواد آغشته کنید تا طعم‌دار شوند.

3. در ظرفی دیگر آرد سوخاری، زردچوبه، ادویه، فلفل و نمک را مخلوط کرده و برش‌های هالومی طعم‌دارشده را در آن بغلتانید و سپس در روغن سرخ کنید. بعد از دم کشیدن پلو مقداری از آن را با زعفران مخلوط کرده و برای تزیین استفاده کنید. سبزی پلوی دم کشیده و آماده را در دیس کشیده با پلو زعفرانی تزیین کنید و همراه هالومی‌های سرخ شده سرو کنید .

از کجا بخریم؟

پنیر هالومی را از فروشگاه های عرضه مواد گیاهی تهیه کنید .

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه 10‌ شیرینی ‌خانگی ‌برای ‌عید + تصاویر

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها