عرضه مواد غذایی بدون نشانگر رنگی ممنوع

رئیس سازمان غذا و دارو با بیان این‌که هیچ ماده غذایی از سال آینده بدون نشانگر رنگی وارد بازار مصرف نخواهد شد، گفت: درج نشانگر رنگی به مصرف کننده در شناسایی ماده غذایی پرچرب، شور یا شیرین کمک می‌کند.
کد خبر: ۸۸۶۵۸۱

به‌گزارش فارس،‌ رسول دیناروند افزود: این اقدام تازه سازمان غذا و دارو، به نام چراغ ترافیک نیز شناخته می‌شود. وی با تاکید بر این‌که از ابتدای سال 95 هیچ کالایی بدون علامت راهنمای تغذیه‌ای نخواهد بود، تاکید کرد: در سال 94 این موضوع به میزان 15 درصد اجرایی شده و تا پایان سال روی تمامی کالاها این علامت نصب خواهد شد.

دیناروند با بیان این‌که از سال آینده بسیاری از اقدامات فعلی سازمان غذا و دارو مبتنی بر فناوری اطلاعات خواهد بود، افزود: راه‌اندازی پرتال سازمان غذا و دارو یکی از بزرگ‌ترین اقدامات این سازمان در سال آینده است که با اجرایی شدن آن مخاطبان سازمان غذا و دارو بهتر و شفاف‌تر می‌توانند در جریان اقدامات این سازمان قرار گیرند.

رئیس سازمان غذا و دارو تاکید کرد: با راه‌اندازی پرتال این سازمان مردم می‌توانند کالاهای سلامت را پیگیری و ردیابی کرده و کالاهای قاچاق و تقلبی را به‌راحتی مورد شناسایی قرار دهند.

دیناروند با بیان این‌که پرتال سازمان غذا و دارو از بخش‌های مختلفی تشکیل‌شده است، اظهار کرد: مهم‌ترین بخش پرتال برای مردم حوزه شناسایی منحصربه‌فرد هر بسته کالایی است که سلامت آن مشخص است و مصرف‌کننده با استفاده از این پرتال می‌تواند با ابزارهایی مانند پیامک یا اینترنت از اصالت کالای مصرفی اطمینان حاصل کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها