پیشنهاد طرح توزیع بن مرغ بین کارمندان و کارگران دولت

درپی اعلام برخی اخبار مربوط به مشاهده آنفلوآنزای پرندگان در تالاب انزلی و همچنین افزایش قیمت گوشت در 20روز اخیر معاون امور دام وزارت جهاد کشاورزی طی ج لسه ای روز گذشته به سوالات خبرنگاران در این خصوص پاسخ داد.
کد خبر: ۸۸۵۶۰

به گزارش خبرنگار ما، سیدنظام الدین سجادی معاون امور دام وزارت جهاد کشاورزی با بیان این مطلب که دولت اجازه افزایش بی رویه و خارج از عرف قیمت گوشت را به هیچ کس نخواهد داد، گفت : متوسط قیمت گوسفند در کشور امسال نسبت به سال گذشته 8درصد و گوشت گوساله 3درصد افزایش یافته است.
وی این آمار را در خصوص شهر تهران 15تا 16درصد اعلام کرد و افزود: گرچه تولید گوشت مرغ در کشور معادل یک میلیون و 240هزار تن و در مقابل تولید گوشت قرمز بیش از 800هزار تن بوده است ، طی ماههای اخیر مصرف گوشت قرمز و تقاضا برای آن افزایش یافت و در نتیجه قیمت آن را بالا برده است.
سجادی بیان کرد: اعیاد مذهبی ، آغاز ماه محرم ، ترس از احتمال شیوع آنفلوآنزای پرندگان ، کاهش قیمت پوست و کاهش صادرات ، جوسازی دلالان و افزایش قیمت گوشت قرمز در سطح جهانی و عدم ذخیره سازی به موقع گوشت قرمز توسط صنوف تولیدی باعث افزایش قیمت گوشت قرمز شده است که البته از 4روز پیش این افزایش سیر کاهش پیدا کرده است.
وی بیان کرد: در 10ماهه گذشته یک میلیون و 600هزار راس دام از کشور صادر شده است که به منظور حفظ ذخایر ژنتیک دام ایرانی و افزایش قیمت گوشت از ابتدای اسفندماه 84صادرات دام زنده ممنوع می شود.
معاون امور دام وزارت جهاد کشاورزی دلیل کاهش مصرف گوشت مرغ در کشور را بی مورد دانست و گفت : تا این لحظه هیچ موردی از بیماری آنفلوآنزای پرندگان در طیور خانگی و صنعتی مشاهده نشده و مردم می توانند با اطمینان خاطر گوشت مرغ استفاده کنند.
وی افزود: حتی اگر گوشتی آلوده باشد، با 20دقیقه پخت در درجه 7درجه سانتی گراد، گوشت برای مصرف سالم می شود. سجادی اظهار کرد: ما در مقابل تولید و سلامتی مردم مسوول هستیم و اگر کوچکترین خطری برای سلامتی مردم وجود داشته باشد در کوتاه ترین زمان به آنها اطلاع خواهیم داد.
وی همچنین از پیشنهاد طرح بن مرغ به کارمندان و کارگران خبر داد و گفت : پیشنهاد طرح توزیع مرغهای یخ زده بسته بندی شده به کارمندان و کارگران دولت را ارائه کرده ایم که در صورت تصویب تا پایان سال اجرایی می شود.
وی در خاتمه اظهار کرد: مرغداران بدون هیچ نگرانی نسبت به جوجه ریزی اقدام کنند و هرچه گوشت تولید کردند، شرکت پشتیبانی امور دام به قیمت هر کیلوگرم 150تومان آنها را خریداری می کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها