سفارت دانمارک در بیروت به آتش کشیده شد

جامجم آنلاین: هزاران تظاهرکننده خشمگین لبنانی روز یکشنبه 5 فوریه در پی انتشار کاریکاتورهای توهینآمیز نسبت به ساحت مقدس حضرت محمد (ص) پیامبر اسلام در یک روزنامه دانمارکی و برخی روزنامههای
کد خبر: ۸۷۸۰۱
اروپایی در بیروت دست به تظاهرات زده و پس از عبور از حفاظ امنیتی پلیس که در مقابل سفارت دانمارک ایجاد شده بود، ساختمان سفارت را به آتش کشیدند.
به گزارش شبکه تلویزیونی کانال 2 فرانسه، هزاران تظاهرکننده خشمگین لبنانی موفق شدند از حفاظ امنیتی پلیس ضدشورش که در مقابل ساختمان سفارت دانمارک در شرق بیروت ایجاد شده بود عبور کرده و ساختمان سفارت را اشغال کنند.

تظاهرکنندگان اموال و اشیای داخل سفارت را از پنجرهها بیرون انداخته و سپس ساختمان سفارت دانمارک را به آتش کشیدند.
همچنین در جریان درگیری پلیس ضدشورش لبنان با تظاهرکنندگان بیش از 30 نفر از دو طرف مجروح شدند. تظاهرکنندگان چندین خودروی پلیس را منهدم کرده و به آتش کشیدند. هنگام حمله تظاهرکنندگان ساختمان سفارت دانمارک در بیروت خالی بود.

روز شنبه نیز تظاهرکنندگان خشمگین سوری ساختمانهای سفارتهای دانمارک و نروژ را در دمشق اشغال کرده و به آتش کشیده بودند.

تعطیلی سفارت لیبی در دانمارک
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها