
به گزارش جام جم سیما به نقل از شبکه رادیویی ایران، در برنامه «کافه هنر» امشب تئاتر «همین روزها» نقد می شود.
گزارش گیتی محمدی با پیام عزیزی نویسنده و کارگردان این اثر هنری که در رابطه با جنگ نرم است از دیگر بخش های این برنامه است.
گزارش تینا میرکریمی از نمایش «من، مده آ» از کشور گرجستان، گزارش عباس سنجری از نمایش خیابانی دختری از آب خروشان از مرند، گزارش گیتی محمدی از نمایش «شب آوازهایش را می خواند» به کارگردانی رضا گوران، مرور اخبار هنری در «باجه» و معرفی کتاب «یک لب و هزار خنده» به جمع آوری عمران صلاحی از دیگر بخش های این برنامه است.
کافه هنر، کاری از گروه فرهنگ و اندیشه به تهیه کنندگی ریحانه یزدان دوست، گویندگی مهدی طهماسبی و منتقد برنامه علی جعفری از ساعت 20 شب از آنتن رادیو ایران پخش می شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیاتها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتارهای تنشزا شود
عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
خالد قدومی، نماینده جنبش حماس در گفتوگو با «جامجم» آخرین تحولات مربوط به غزه را تشریح کرد
در گفتوگوی جامجم با دکتر علی انتظاری، جامعهشناس مطرح شد