کفاشیان: از تمام مردم به خاطر ناکامی تیم امید عذرخواهی می‌کنم

خداحافظی محترمانه با خاکپور

یک شکست دیگر در کارنامه تیم امید و البته یک برکناری دیگر در راس کادر فنی. با حذف تیم امید از مرحله مقدماتی المپیک 2016، محمد خاکپور هم از سرمربیگری این تیم کنار گذاشته شد تا یک برنامه کوتاه‌مدت دیگر در فوتبال ابتر بماند.
کد خبر: ۸۷۵۸۷۳

علی کفاشیان که در مراسم تجلیل از تیم‌های فوتبال ساحلی حضور داشت، خبر پایان همکاری فدراسیون فوتبال با محمد خاکپور را رسانه‌ای کرد و گفت: ماموریت خاکپور در این تیم به پایان رسیده و ما در مسابقات آتی از کادر جدید استفاده خواهیم کرد. تصمیم داریم برای تیم امید با کمک هیات رئیسه فدراسیون فوتبال از پنج یا شش ماه دیگر برنامه‌ریزی کنیم. خیلی از بازیکنان تیم فعلی دیگر شرایط همراهی با این تیم را ندارند، اما ما نگران نیستیم زیرا تیم جوانان‌مان پشتوانه خوبی را به وجود آورده‌اند.

کفاشیان در ادامه با کم اهمیت خواندن ناکامی تیم امید، به پشتوانه‌سازی صورت گرفته اشاره کرد و افزود: تیم ما در قطر بازی به بازی بهتر می‌شد و در دیدار برابر ژاپن نیز عملکرد خوبی داشتیم. در هر حال زحماتی که کادر فنی تیم امید کشیده از بین نخواهد رفت زیرا این بازیکنان بعدا تیم ملی بزرگسالان را تغذیه می‌کنند. در فوتبال دنیا دو دسته از مسابقات هستند که اهمیت دارند که یکی جام جهانی است و دیگری مسابقات باشگاهی و دیگر تورنمنت‌ها فقط برای پشتوانه‌سازی انجام می‌شود.

رئیس فدراسیون فوتبال با بیان این‌که تیم امید تلاش خود را کرد، گفت: تیم ما تیم خوبی بود. تیم‌های دیگر هم خوب بودند، اما کارشناسان باید تحلیل کنند که چرا تیم‌های ما در مرحله حذفی شکست می‌خورند. در جام ملت‌های 2007 دیدار ما با کره‌جنوبی به وقت‌های اضافه رفت و شکست خوردیم. در جام ملت‌های قبلی دیدارمان برابر عراق به وقت اضافه رفت و در پنالتی باختیم و این بار هم از مرحله گروهی بالا آمدیم و در بازی مقابل ژاپن به وقت اضافه کشید و باز هم حذف شدیم. با این همه ما اکنون باخته‌ایم و مسئولیت نرسیدن به المپیک بر عهده ماست.

کفاشیان در پاسخ به پرسشی درباره اختلاف کادر فنی تیم امید با سرمربی تیم بزرگسالان تصریح کرد: به نظرم در این ماه‌های اخیر اصطکاکی میان کی‌روش و کادر فنی تیم امید وجود نداشت. حتی کی‌روش می‌توانست یک ماه پیش برای تیم ملی اردو بگذارد، اما از او خواستیم برای تعامل بیشتر با تیم امید اردو برگزار نکند. به همین خاطر معتقدم کی‌روش تعامل لازم را با مربیان تیم امید داشت. البته ممکن است در روزهایی مشکلاتی به وجود آمده باشد، اما ما همیشه اصرار داشتیم که باید بین مربیان تیم ملی تعامل برقرار باشد. حذف این تیم در انتخابی المپیک اتفاق خوبی نبود، اما اتفاقی است که افتاده و ما با مربیان داخلی نتوانستیم نتیجه بگیریم.

وی در پایان با عذرخواهی از تمام مردم به دلیل ناکامی تیم امید گفت: فدراسیون فوتبال مسئولیت شکست تیم امید را برعهده می‌گیرد و ما تقصیر این ناکامی را به گردن دیگران نمی‌اندازیم. هشت سال برای صعود این تیم به المپیک برنامه ریخته بودیم و حالا که این اتفاق نیفتاده از تمام مردم عذرخواهی می‌کنم.

به این ترتیب برگ آخر دفتر تیمی که قرار بود به حسرت 40 سال دور ماندن فوتبال ایران از رقابت‌های المپیک پایان دهد، با کنار گذاشتن سرمربی این تیم نوشته شد تا محمدخاکپور بدون آن‌که قراردادی امضا کرده و پولی گرفته باشد، به دوره یکساله حضورش در تیم امید پایان دهد.

پایان ماموریت کی‌روش در فروردین

در کنار حواشی و بحث‌های مربوط به حذف تیم امید، شایعه جدایی احتمالی کی‌روش از تیم ملی بزرگسالان هم تاحدودی علاقه‌مندان به فوتبال را نگران کرد.

این شایعه را سایت «دوحه استادیوم پلاس» با استناد به گفته‌های یک منبع موثق در ایران سر زبان‌ها انداخت و نوشت: ایران دو بازی دیگر در مرحله دوم مسابقات انتخابی جام‌جهانی ۲۰۱۸ روسیه در پیش دارد و به نظر می‌رسد کارلوس کی‌روش بعد از این دو بازی از ایران جدا می‌شود.

کفاشیان درباره خبر یکی از روزنامه‌های قطری مبنی بر ترک کی‌روش در فروردین 95 گفت: کی‌روش قبلا هم گفته بود که باید شرایط خوبی برای تیم ملی به وجود بیاید تا تیم ملی بدون ‌نگرانی به جام جهانی برود. ماموریت کی‌روش با دو بازی تیم ملی در تعطیلات عید تمام می‌شود و پس از آن باید تلاش خودمان را انجام دهیم تا با مهیا کردن امکانات مدنظرش، او را نگه داریم. او درباره زمان بازگشت کی‌روش به ایران افزود: او دهم یا یازدهم بهمن برمی‌گردد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها