طرز تهیه:
گوشت را با نمک، فلفل، زردچوبه و 3 لیوان آب بپزید و بعد از استخوان جدا کنید و آن را بکوبید تا له شود.
زردههای تخممرغ را با شکر و ماست، گلاب و زعفران مخلوط کرده و خوب هم بزنید و در یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت بگذارید.
وقتی به جوش آمد گوشت له شده را به مواد خورش بیفزایید و مرتب هم بزنید تا کشدار شود.
گلاب را در آخرین مرحله پخت به خورش افزوده و بعد آن را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با زرشک و خلال بادام و پسته تزئین کنید و چند ساعت در یخچال قرار دهید.
این خورش، از غذاهای سنتی اصفهان است و یک نوع دسر است و در کنار غذای اصلی مصرف میشود.
چاردیواری
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رضا رجبی، پیشکسوت استقلال در گفتوگو با جامجم آنلاین
تیم بسکتبال زنان استقلال پس از چند دهه برای حضور در لیگ برتر آماده میشود
سوسن اصلانی، نوازنده پیشکسوت سنتور در گفتوگو با «جامجم»: