طرز تهیه:
برای تهیه ماهی سوخاری بهتر است از ماهی فیله یا ماهی بدون استخوان استفاده کنید. گرچه ماهی قزلآلا هم گزینهای مناسب برای تهیه ماهی سوخاری است.
ابتدا ماهی را تمیز کنید و به قطعههای منظم برش بزنید و در یک ظرف بگذارید. سویا سس را به همراه آبلیمو و سرکه و فلفل روی ماهیها بریزید، طوری که همه قسمتهای ماهی به این مواد آغشته شود.
سویا سس برای طعمدار کردن انواع گوشت مناسب است. روغن را در تابه بریزید و روی حرارت بگذارید. تخممرغها را هم در یک ظرف شکسته و زردچوبه را به آن اضافه کرده، خوب هم بزنید. تکههای ماهی را ابتدا به آرد آغشته کنید و بعد در مایه تخممرغ فرو کنید.
مجددا ماهی را در آرد سوخاری غلتانده و در روغن داغ سرخ کنید. ماهیها را در دیس مناسب چیده و اطراف آنها را با چند برگ کاهو و زیتون و لیمو تزئین کنید.
میتوانید مقداری پوره سیبزمینی تهیه کنید. آن را در قیف بریزید و با سرقیف شکوفهای اطراف دیس ماهی سوخاری را با پوره تزئین کنید.
چاردیواری
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
ضروریترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفتوگو با یک متخصص بیماریهای عفونی بررسی کردهایم
حجتالاسلام صلحمیرزایی معتقد است که مقاومت بدون ایمان، بصیرت و امید پایدار نمیماند و ستون خیمه این راهبرد، حضور آگاهانه و منسجم مردم است
«جامجم» در گفتوگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد