چرت پس از سرقت دزدها را به دام انداخت

جام جم آنلاین: دو سارق مالزیایی که در محل سرقت به خواب رفته بودند توسط پلیس بازداشت شدند.
کد خبر: ۸۵۶۳۸

به گزارش آنانوا ، این دو سارق پس از ورود به یک خانه مسکونی و سرقت اموال مورد نظر به سراغ یخچال رفته و هرآنچه در یخچال بود را از اطعمه و اشربه تناول کرند.
خوردن زیاد خواب را بر آنها مستولی کرد و زمانی چشم گشودند که خود را در چنگال پلیس یافتند.به گفته پلیس این دو سارق در خانه ای در ایالت جوهور ، در جنوب مالزی در حالیکه کاملا در خوب بودند دستگیر شدند.
آنها توانسته بودند مقدار زیادی جواهرات و اموال با ارزش را از این خانه جمع آوری کنند اما شکمچرانی مانع از موفقیت آنها شده بود.
زن صاحبخانه که برای کاری از منزل بیرون رفته بود با ورود به خانه و دیدن افرادی که در منزل او روی کاناپه خوابیده اند سخت متحیر شد اما خونسردی خود را حفظ کرد و بلافاصله پلیس را در جریان گذاشت.هر دو سراغ در آغاز دهه سوم خود به سر وی بردند.

موش انتقامجو، خانه را آتش زد!
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها