طرز تهیه حلیم بادمجان

مواد لازم: گوشت گردن یا سردست: 350 گرم، عدس و لوبیا سفید: از هرکدام نصف لیوان، بادمجان: 8 عدد متوسط، برنج: نصف لیوان، سیر: یک بوته کوچک، پیاز: یک عدد، نمک و فلفل و زردچوبه : به میزان لازم، نعنا و پیاز داغ: از هر کدام 2 قاشق، کشک: به میزان لازم
کد خبر: ۸۵۴۴۱۰
طرز تهیه حلیم بادمجان

طرز تهیه:

گوشت را با یک عدد پیاز ، زردچوبه و نمک بپزید و از استخوان جدا کنید. لوبیا و برنج را هم قبلا خیس کنید و با عدس بپزید. بادمجان‌ها را سرخ کنید و همه مواد را با هم مخلوط و با گوشت‌کوب آنها را خوب له کنید. سیر را هم رنده کنید و کمی تفت بدهید و همه مواد را دوباره به قابلمه برگردانید. نصف پیاز سرخ شده را هم به همراه سیر به حلیم اضافه کنید و مرتب به هم بزنید تا حلیم کشدار شده و قوام بیاید.

کشک را با نمک، فلفل و زردچوبه در اواخر پخت به حلیم افزوده و آن را در ظرف مناسبی بکشید و روی آن را با مقداری کشک و پیاز سرخ شده و نعنا داغ تزئین کنید و با نان سنگک تازه میل‌کنید.

ضمیمه چاردیواری

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها