به گزارش جامجم، نخستین متهم به نام شهناز 39 ساله، هنگام سرقت از کیف زنی، با تیزهوشی مالباخته شناسایی و دستگیر شد.
بررسی سوابق شهناز نشان داد وی از مجرمان سابقهدار و تحت تعقیب دستگاه قضایی است که با قرار وثیقه، برای مرخصی از زندان خارج و متواری شده است.
با شناسایی شهناز به عنوان یکی از سارقان حرفهای در زمینه جیببری و با بررسی اسناد و مدارک داخل کیف متهم، کارآگاهان موفق به شناسایی تعداد دیگری از مالباختگانی شدند که همگی آنها در داخل اتوبوسهای بیآرتی مورد سرقت به شیوه جیببری قرار گرفته بودند.
دومین جیببر به نام فاطمه 25 ساله نیز چهارم آبان هنگام سرقت از کیف زنی شناسایی و دستگیر شد. او 25 بهمن سال گذشته از زندان آزاد شده و جرایم خود را از سر گرفته بود. سرهنگ کارآگاه صفـدر جانپرور، رئیس پایگاه سوم پلیس آگاهی تهران گفت: درپی دستگیری این دو متهم، آمار شکایت سرقتهای جیببری از زنان بهویژه در اتوبوسهای خطوط تندرو، به میزان قابل ملاحظهای کاهش داشته است. عکس متهمان به خواست قضات پرونده بدون پوشش صورت چاپ میشود و افرادی که از آنها شکایت دارند، به پایگاه سوم پلیس آگاهی تهران بزرگ در خیابان سهروردی شمالی، خیابان خرمشهر، میدان نیلوفر مراجعه کنند.
آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....