راهپیمایی علیه نژادپرستی پلیس فرانسه

هزاران نفر عصر روز شنبه در پاریس پایتخت فرانسه به دعوت جمعیت «راهپیمایی زنان برای ‌شأن و کرامت انسانی» علیه خشونت و نژادپرستی پلیس فرانسه، راهپیمایی کردند.
کد خبر: ۸۵۱۷۹۵

ده سال پس از ناآرامی‌هایی که به دلیل کشته شدن نوجوان ساکن حومه پاریس به دست پلیس رخ داد و 32 سال پس از نخستین راهپیمایی برای برابری، شرکت‌کنندگان در این راهپیمایی همچنان خشونت و نژادپرستی پلیس را محکوم کردند. آنگلا دیویس فعال آمریکایی حقوق مدنی و ده‌ها شخصیت و سازمان مبارزه با نژادپرستی از این راهپیمایی حمایت کردند.

امل بنتونسی سخنگوی جمعیت برگزارکننده راهپیمایی روز شنبه پاریس که برادرش سال 2012 میلادی توسط پلیس کشته شد، اعلام کرد: امروز در فرانسه اگر رنگ پوستتان خوب نباشد، ممکن است به دست پلیس کشته شوید.

در سال 2005 میلادی دو جوان در اثر برق گرفتگی در یک ایستگاه برق محلی کشته شدند؛ گفته می‌شود این دو هنگام حادثه، تحت تعقیب پلیس بودند. این امر شورش و ناآرامی گسترده‌ای را در سراسر مناطق حومه پاریس به همراه داشت. بسیاری این موج ناآرام را نشانه مشکلات و گرفتاری‌های حل نشده‌ای دانستند که بیشتر مهاجران فرانسه که مجبور به سکونت در مناطق حومه‌ای شهرهای بزرگ هستند، با آن مواجهند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها