به گزارش خبرگزاری صداوسیما، وی در بخش دیگری از سخنان خود به دشمنی آمریکا با کشورمان اشاره و با تاکید بر اینکه در مقابل آمریکا قوی هستیم و میایستیم، بیان کرد: عجیب است که هنوز مرکب برجام خشک نشده است، اوباما دستور میدهد گزینه نظامی را روی میز نگاه دارید و مکر و پیمانشکنی حدی دارد و آنها باید خجالت بکشند. ما به آمریکا میگوییم اینقدر ما را از گزینه نظامی نترسانید، زیرا اگر اشتباه و به این گزینه عمل کنید، آنچنان پشیمان خواهید شد که پشیمانی به حال شما نفعی نخواهد داشت.
وی با اشاره به نامه مقام معظم رهبری درباره برجام افزود: ایشان در این نامه 9 شرط ذکر کردند و ما نیز برجام را زمانی به رسمیت میشناسیم که این 9 شرط اعمال شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
بهمناسبت نوزدهمین سالگرد تاسیس رادیو گفتوگو با مهدی شهابتالی، مدیر این شبکه گفتوگو کردیم
در گفتوگوی اختصاصی خبرنگار روزنامه «جامجم» در بیروت با حسن عزالدین، عضو بلندپایه حزبالله و نماینده پارلمان لبنان مطرح شد