تجمع اعتراض‌آمیز کارکنان محیط‌زیست

کارکنان سازمان حفاظت از محیط‌زیست در اعتراض به وضع معیشتی و محیط‌زیست کشور در محوطه این سازمان تجمع کردند.
کد خبر: ۸۵۰۰۰۱

به گزارش فارس ، تجمع‌کنندگان نسبت به مجوز اکتشافات معدن بهرام گور، خشک شدن تالاب‌ها، تخریب جنگل‌ها و دیگر مشکلات محیط‌زیستی کشور اعتراض داشتند. افزون بر این آنها از این گلایه دارند که مسائل زیست‌محیطی بدون کار کارشناسی کارشناسان محیط‌زیست دنبال می‌شود.

به دنبال معرفی کاندیدا برای انتخابات مجلس

دبیر فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت مجلس نیز دیروز رئیس سازمان محیط‌زیست را قاتل دریاچه ارومیه خواند و گفت:‌ خانم ابتکار محیط‌زیست را رها کرده و دنبال معرفی کاندیدا برای انتخابات مجلس است.

به گزارش فارس، نادر قاضی‌پور با انتقاد از عملکرد رئیس سازمان حفاظت از محیط‌زیست افزود: با توجه به عملکرد خانم ابتکار در سازمان محیط‌زیست باید عنوان کرد که شوی تبلیغاتی وی بیشتر از فعالیت کاری ایشان است.

وی با اشاره به تجمع اعتراض‌آمیز کارکنان سازمان محیط‌زیست در مقابل این سازمان عنوان کرد: کارشناسان سازمان محیط‌زیست وقتی که می‌بینند رئیس سازمان برای عملکرد آنها ارزش قائل نمی‌شود و توجه وی بیشتر معطوف به فعالیت‌های سیاسی و انتخاباتی مجلس دهم است، ناامید می‌شوند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها