یک متخصص تغذیه گیاهی و دارویی طب ایرانی گفت: جیوه، سرب و کادمیم در مواد غذایی ایرانیان به‌وفور یافت می‌شود.
کد خبر: ۸۴۱۹۳۷

به گزارش تسنیم، ابوالقاسم متین گفت: متاسفانه امروزه همچنان سبزی با روش دیم تولید می‌شود و در اختیار مصرف‌کنندگان قرار می‌گیرد، که با مصرف مواد غذایی آلوده به سموم، بیماری را وارد بدن خود می‌کنند، به‌عنوان مثال سیب‌زمینی که اطراف تهران کشت می‌شود، ده برابر حد نرمال دارای نیترات است، همچنین خیار, گوجه‌فرنگی و پیاز سرشار از سموم فلزات سنگین است. این متخصص تغذیه گیاهی و دارویی طب ایرانی افزود: در تحقیقی که از دانش‌آموزان شده است حدود 40 تا 50 درصد آنان سر کلاس خواب هستند که این خواب‌آلودگی‌ها کنار شیوه غلط زندگی نتیجه سموم فلزات سنگین است. وی ادامه داد: سموم و فلزات سنگین در مواد غذایی موجب پرش عضلات، حرکات ناخواسته چهره یا تیک‌های عصبی, گرفتگی عضلات گردن, درد شانه‌ها، درد مفاصل، درد زیر دنده راست، درد پشت ستون فقرات، درد زیر بغل، درد داخل کشاله ران می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها