دکتر مرتضی صفوی متخصص تغذیه در گفتوگو باشگاه خبرنگاران جوان گفت: انجیر یک میوهای با طبع گرم، که دارای ویتامینهای C، B و A و املاحی از جمله سدیم، پتاسیم، آهن، کلسیم و فیبر است.
وی افزود: انجیر به علت دارا بودن ویتامین A و C برای رفع سرطان و بیماریهای قلبی و عروقی، سوخت و ساز بسیار مناسب است. حتی افرادی که با مشکل خون رسانی در بدن مواجه هستند. به علت آهن موجود در آن روزی ده عدد توصیه میشود.
دکتر صفوی بیان کرد: افرادی که از لحاظ جسمی ضعیف هستند خوردن آن بسیار مؤثر است حتی این میوه به علت دارا بودن ویتامینهای موجود از بسیاری از مشکلات شامل یبوست، زخم معده، رفع تشنگی، عفونت ریه، تب، سرفه، اعصاب، تقویت هوش و سینهدرد تأثیر بسزایی دارد.
این متخصص تغذیه در پایان خاطرنشان کرد: مخلوط انجیر و عسل حتی به صورت شربت برای افرادی که از بیماری زخم معده رنج میبرند کمک یار است.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد