با توجه به تغییر مزاج بدن در سنین مختلف، از تدابیر غذایی مناسب پیروی کنید

اهمیت سن‌ و سال در تغذیه

مردان ۵۰ سال به بالا این خوراکی‌ها را مصرف کنند

بروز مشکلات بهداشتی از سن 50 سال به بعد اتفاقی اجتناب ناپذیر است اما سبک زندگی و شیوه تغذیه برای حفظ یک زندگی سالم و به تأخیر انداختن این بیماری‌ها امری حیاتی است.
کد خبر: ۸۳۷۹۳۷
مردان ۵۰ سال به بالا این خوراکی‌ها را مصرف کنند

گنجاندن برخی از مواد غذایی در رژیم غذایی مردان بالای 50 سال، آن‌ها را از ابتلا به برخی بیماری‌های شایع این سن دور می‌کند.

به گزارش سلامانه ،در این میان کارشناسان انجمن قلب آمریکا توصیه می‌کنند قارچ با داشتن تنها حدود 20 کالری در هر فنجان، منبع بسیار خوبی از پتاسیم بوده و در تعدیل اثرات سدیم و کاهش فشار خون بسیار مفید است.

علاوه بر این گیلاس اثر مفیدی در کاهش دردهای ناشی از آرتروز و نقرس دارد.

با افزایش سن، توده عضلانی مردان کاهش می‌یابد. تخم مرغ در این میان منبع عالی پروتئین است و می‌تواند به توده عضلانی رو به کاهش کمک کند. همچنین لوتئین موجود در تخم مرغ ممکن است خطر ابتلا به دژنراسیون ماکولا که یک بیماری چشمی است و می‌تواند منجر به کوری شود را کاهش دهد.

انواع توت‌ها خطر ابتلا به سرطان در مردان را کاهش می‌دهد. مطالعات نشان داده‌اند که مصرف زغال اخته که یکی از اعضای خانواده توت است، منجر به مهار التهاب شده و خطر برخی سرطان‌ها را کاهش می‌دهد.

محصولات پروبیوتیک نیز منجر به حفظ باکتری‌های سالم و مفید روده می‌شود. علاوه بر این دانشمندان دریافته‌اند که کفیر به کاهش التهاب و کاهش سطح قند خون در بیماران مبتلا به دیابت کمک می‌کند.

آووکادو حاوی چربی‌های اشباع نشده بوده و برای قلب بسیار مفید است. همچنین کلسترول را در سطح پایین حفظ می‌کند و این چیزی است که مردان با افزایش سن به آن بسیار نیاز دارند. یک آووکادوی متوسط در حدود 230 کیلوکالری، 10 گرم فیبر و 20 گرم چربی دارد. به علاوه آووکادو به کاهش وزن و التهاب کمک می‌کند.

newsQrCode
برچسب ها: مردان رژیم غذایی
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها