کوبای چه‌گوارا یا کوبای آمریکا؟
گذری بر سفرنامه «سباستین» که حاصل تجربیات منصور ضابطیان به کوباست

کوبای چه‌گوارا یا کوبای آمریکا؟

پس از 54 سال

نخستین سفیر کوبا در واشنگتن تعیین شد

دولت کوبا پس از بهبود روابط با آمریکا، روز گذشته (پنجشنبه) «خوزه کاباناس» را به عنوان نخستین سفیر هاوانا در واشنگتن پس از 54 سال معرفی کرد.
کد خبر: ۸۳۶۸۰۹
نخستین سفیر کوبا در واشنگتن تعیین شد

به گزارش خبرگزاری ایرنا به نقل از رویترز از هاوانا، کاباناس از سال 2012 بخش حفاظت از منافع کوبا را در واشنگتن اداره می کرد و از 20 ژوییه 2015 (29 تیر 1394) که روابط رسمی دو کشور از سرگرفته شد، به عنوان کاردار استوارنامه خود را تسلیم «باراک اوباما» رییس جمهوری آمریکا کرد.

بر اساس بیانیه سفارت کوبا در واشنگتن، تایید صلاحیت سفیر کوبا در آمریکا، گام دیگری در جهت عادی سازی روابط دو کشور به شمار می رود.

کاباناس پس از تسلیم اعتبارنامه خود به اوباما در کاخ سفید، با وی درباره روابط دو جانبه گفت و گو کرد.

واشنگتن هنوز سفیر خود را در کوبا معرفی نکرده است.

روابط رسمی دو کشور از سال 1961 میلادی 2سال پس از انقلاب کوبا و به قدرت رسیدن«فیدل کاسترو» رییس جمهوری پیشین این کشور، قطع شد.

کاخ سفید در بیانیه کوتاهی، پذیرش کاباناس را که پیشتر معاون وزیر امور خارجه کوبا بوده است، تایید کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها