استانداردهای بوم‌گردی در کشور تدوین شد

معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، از تدوین استانداردهای بوم‌گردی با هدف توسعه گردشگری براساس ظرفیت‌های بومی هر منطقه خبر داد.
کد خبر: ۸۳۰۴۷۶

به گزارش فارس، مرتضی رحمانی‌موحد در همایش توسعه گردشگری شاهرود گفت: براساس این طرح برای تبدیل اقامتگاه‌های محلی به بوم‌گردی، تسهیلات یک میلیارد ریالی با کارمزد 4 درصد از محل صندوق کارآفرینی امید به متقاضیان پرداخت می‌شود. وی با بیان این که صنعت گردشگری کشور در دو سال عمر یازدهم جهش یافته است، افزود: این توسعه به دلیل برندسازی مفاهیم و تلاش برای اجرایی شدن اهداف توسعه گردشگری در کشور بوده است.

رحمانی موحد شاخصه گردشگری شاهرود در استان سمنان را نیز گردشگری عرفانی عنوان و بر استفاده از ظرفیت بومی این منطقه برای توسعه گردشگری تأکید کرد و گفت: ظرفیت‌های بومی هر منطقه باید شاخصه آن منطقه برای توسعه گردشگری قرار گیرد.

معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با اشاره به افزایش ورود گردشگران خارجی به کشور یادآور شد: دولت برای توسعه گردشگری بویژه ورود گردشگران خارجی دو تمهید ویژه دارد.

به گفته رحمانی موحد، افزایش زمان اعتبار روادید فرودگاهی گردشگران خارجی از 15 به 30 روز و پیگیری وزارت امور خارجه در مورد صدور روادید الکترونیکی، دو مصوبه دولت برای تسهیل ورود گردشگران خارجی به کشور است.

این مقام مسئول در سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی یادآور شد: این سازمان سه راهبرد برای توسعه گردشگری کشور دارد که شامل جذب حداکثری گردشگر خارجی، توسعه گردشگری داخلی و توسعه فناوری اطلاعات و گردشگری الکترونیک می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها