براساس مستندی که اخیرا در باره استفاده داعش از کودکان در اعدامها و عملیات انتحاری و تروریستی منتشر شده است ، این گروه تروریستی ریشه تمامی ارزش های انسانی و اسلامی را مورد هدف قرارداده و قصد تربیت نسلی دارد که هیچ بویی از انسانیت نبرده و از کودکی با انواع وحشی گریها آشنا می شود. نسلی که با افراد و انسان هایی که مورد تایید داعش نباشند هیچ احساس همدردی نخواهد داشت.
این کودکان می آموزند که هرکس خارج از دایره گروه داعش باشد، کافر است و یا باید آن را کشت و یا در راه مبارزه با آن به شهادت رسید.
این گونه آموزش ها نه تنها در پایگاههای نظامی بلکه در مدارس مناطق تحت سلطه داعش نیز به کودکان عرضه می شود و کودکان همه روزه توسط تروریست های داعش برای تماشای صحنه های اعدام برده می شوند.
فیلم ها و تصاویری که به تازگی منتشر شده اند نشان می دهد گروه تروریستی "داعش" به دست کودکان و نوجوانان کم سن و سال اسلحه می دهد و از آن ها در روند قتلعام مردم استفاده می کند.
درکمپ های تربیتی سربازان کوچک داعش علاوه برشستشوی مغزی استفاده از انواع سلاح برای اعدام و کشتار و سربریدن به کودکان آموزش داده می شود.
بسیاری از این کودکان خانواده های خود را در نبردهای سوریه و عراق از دست داده اند و یا خانواده های آنان از ترس عناصر داعش با انتقال فرزندانشان به مراکز آموزشی و تبدیل شدن به مزدوران داعش موافقت کرده اند.
دراین مستند به برآوردهای سازمان ملل از جنگ سوریه اشاره شده که تاکید می کند تاکنون بیش از سه میلیون کودک آواره شدهاند که دو سوم آنها در خاک این کشور سرگردانند و داعش برای استفاده از آنان برای عملیات ترویستی خود برنامه ریزی می کند.
تاکنون اجرای عملیات اعدام با شلیک به سر یا سربریدن با چاقو توسط کودکان در شهر تدمر سوریه و مناطقی از عراق اجرا شده و فیلم های آن توسط داعش دراینترنت منتشر شده است.
دراین فیلم مستند تاکید شده است که عملکرد داعش در نابود کردن ریشه های اسلامی و تاریخی ملت های منطقه نشان می دهد که ماموریت اصلی این گروه منحرف کردن اذهان از دشمن اصلی مسلمانان یعنی رژیم صهیونیستی است.
منبع: شبکه العالمدر یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت