
طرز تهیه: هندوانه را همراه آب پرتقال، لیمو و نعنای خرد شده داخل مخلوط کن بریزید. بعد از یک بار مخلوط کردن تکههای یخ را به اسموتی اضافه کنید و بار دیگر مخلوط کن را روشن کنید به طوری که تکههای یخ به طور یکدست خرد شوند. اسموتی را در لیوان بریزید و با برگهای نعنا تزئین و در این فصل گرم از اعضای خانواده و مهمانان خود پذیرایی کنید.
(چاردیواری-ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
مهدی مذهبی معتقد است پیوند میان هنر، هویت و فضای شهری، محور اصلی وظایف سازمان زیباسازی شهر تهران است
رئیس کنفدراسیون صادرات ایران در گفتوگو با «جامجم»:
حمیدرضا حسینی معتقد است تاریخ بهارستان بازتابی از فراز و فرود سیاست و فرهنگ ایران در ۲ سده اخیر بوده است