شیوه جدید پذیرش دانشجوی دکتری از سال آینده

معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: شیوه جدید پذیرش دانشجوی دکتری از سال آینده اجرا می شود .
کد خبر: ۸۱۴۱۹۷
شیوه جدید پذیرش دانشجوی دکتری از سال آینده

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری مجتبی شریعتی نیاسر گفت: شیوه جدید پذیرش دانشجوی دکتری از سال آینده اجرا می شود که بر اساس آن سالانه دوبار و در ماه های آبان و اسفند آزمون سراسری شامل دروس زبان، استعداد تحصیلی و سه درس پایه در هر گروه درسی برگزار می شود و مراحل بعدی پذیرش کاملا در اختیار دانشگاه ها قرار می گیرد.

وی در جمع معاونان آموزشی دانشگاه های استان تهران افزود: بر اساس این شیوه، دانشگاه‌ها پس از برگزاری آزمون سراسری، حد نصاب و رتبه مصوب خود را اعلام می کنند و از میان داوطلبان واجد شرایط، دانشجویان را بر اساس سوابق آموزشی و پژوهشی، مصاحبه تخصصی یا آزمون تخصصی پذیرش می کنند.

وی گفت: از دیگر تغییرات شیوه جدید پذیرش دانشجوی دکتری در سال آینده تجمیع رشته های مشابه در یک گروه است بطوری که تعداد گروه های درسی آزمون از 272 به کمتر از 70 گروه کاهش پیدا خواهد کرد.

شریعتی نیاسر افزود: به زودی آیین نامه گسترش همکاری‌های علمی بین‌المللی به دانشگاه‌ها ابلاغ می شود و دانشگاه‌هایی که زیر ساخت های لازم را می توانند در قالب این آیین‌نامه تامین کنند، همکاری‌های علمی بین‌المللی خود را گسترش می‌دهند و دانشجوی خارجی پذیرش و دوره های مشترک برگزار می‌کنند.

newsQrCode
برچسب ها: وزارت علوم دکتری
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها