ترس داعش در رقه از ادامه پیشروی کردها

همزمان با پیشروی کردهای سوریه در استان رقه که «پایتخت خلافت خودخوانده داعش» محسوب می‌شود و کنترل آنها بر شهر استراتژیک «عین عیسی»، داعش افراد مسلح خود را برای تقویت خطوط دفاعی‌اش در رقه جمع و مستقر کرده است.
کد خبر: ۸۱۱۳۵۹

پیشروی کردها موجب فروپاشی داعش در رقه شده به گونه‌ای که همسران و فرزندان تروریست‌های داعش برای قرار نگرفتن در معرض حملات کردها در حال ترک این شهر و رفتن به حومه حلب در شمال شرق سوریه هستند. با توجه به پیشروی کردها، دامنه نفوذ داعش در استان رقه کاهش یافته و در مقابل دامنه نفوذ کردها از حسکه در شرق تا کوبانی و در غرب تا حومه شمالی رقه افزایش یافته است.

کنترل کردها بر شهر «عین عیسی» دومین ضربه به داعش پس از کنترل آنها بر شهر «تل ابیض» در مرز ترکیه است. نیروهای کرد همچنین کنترل تیپ 93 در 56 کیلومتری شمال رقه را در دست گرفته‌اند. در این میان گزارش شده داعش برای تقویت خطوط دفاعی خود در حال انتقال نیروهای خود از دیرالزور و حسکه به رقه است.

در همین حال فعالان محلی در شهر رقه اعلام کردند، داعش به غیرنظامیان کرد که در این شهر ساکن هستند 24ساعت مهلت داده شهر را ترک کنند، در غیر این صورت بازداشت می‌شوند. به گفته این فعالان، داعش هشدار داده در صورتی که این افراد شهر رقه را ترک نکنند به مناطق تحت سیطره این گروه در شهر تدمر (پالمیرا) انتقال داده می‌شوند. یک فعال کرد در این باره گفت: برخی شهروندان کرد همراه خانواده‌های خود دور از چشم تروریست‌های داعش از شهر رقه به شهر کوبانی آمده‌اند. به گفته این فعال کرد، داعش مانع بازگشت افراد به مناطق تحت سیطره کردها می‌شود.

از سوی دیگر، روزنامه لبنانی الاخبار به نقل از برخی منابع اعلام کرد در سایه شکست داعش در شهرهای «تل ابیض» و «عین عیسی»، اعضای این گروه تروریستی به دنبال عقب‌نشینی از شهر پالمیرا هستند. این درحالی است که ارتش سوریه با پیشروی از محورهای مختلف هم اکنون شهر پالمیرا را به محاصره خود درآورده و هم اکنون در ده کیلومتری این شهر است و برای تحکیم و تقویت مواضع خود عملیات‌هایش را اطراف میدان‌های نفتی جزل و جبل‌الشاعر ادامه می‌دهد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها