کی‌روش: در بیرون تیم باید با ویروس‌ها بجنگیم

تیم ملی دیروز در نخستین دیدار خود در مرحله مقدماتی جام‌جهانی 2018 مقابل تیم نه چندان مطرح ترکمنستان با تساوی یک بر یک متوقف شد. اما قبل از شروع بازی ایران و ترکمنستان سرمربی پرتغالی تیم ملی در گفت‌وگو با سایت فدراسیون فوتبال از جنگ با ویروس‌هایی حرف زد که بیرون تیم وجود دارند.
کد خبر: ۸۰۸۸۹۷

کیروش با اشاره به شرایط حساس تیم ملی گفت: هر بار که ما اردو یا بازی مهمی داریم بعضی افراد میآیند و باعث به هم ریختن جو تیم ملی میشوند، ولی اینجا ضمانت میکنم که موفق نمیشوند. ما همدل و متحد کنار هم هستیم و یکپارچه کار میکنیم و دست به دست هم میدهیم تا کار را پیش ببریم. کیروش افزود: وقتی بازیکنان من یا افراد نزدیک به من دچار اشتباهی میشوند سعی میکنیم آن اشتباه و مشکل را رفع کنیم. اما مطلبی که هیچوقت، زیر پا نمیگذاریم وفاداری و اعتمادی است که تکتک ما نسبت به همدیگر داریم و جنگیدن برای رسیدن به هدف مشترک تیمی ، رویایی است که در سر داریم. مطمئنا بعضی اوقات باید با این ویروس هم درون تیم بجنگیم و هم بیرون تیم. البته بعضی از این ویروسها آنقدر ضعیف هستند که نیاز نیست بخواهیم آنها را نمایان کنیم. آنها زهرشان را به خودشان میریزند و باعث میشوند چهره واقعیشان نمایان شود.

گرچه کیروش در ادامه این گفتوگو عنوان کرد منظورش شخص خاصی نیست، اما با توجه به حواشی اخیر و مصاحبههای برخی بازیکنان تیم ملی مشخص بود که منظور او در این مصاحبه هوشنگ مقدس است؛ تاجری که برای مدت کوتاهی مسئولیت سرپرستی تیم ملی را برعهده داشت. مقدس چندی پیش در گفتوگویی، بشدت از رفتارهای کیروش انتقاد کرده و گفته بود او طاقت انتقاد ندارد و به همین خاطر با افرادی که در تیم ملی حضور داشتهاند درگیر میشود.

کیروش اما در واکنش به این انتقادها گفت: در تمام جاهایی که کار کردم، افرادی هستند که نمک میخورند و نمکدان میشکنند. آنها اتهامات اشتباه به افراد میزنند و تهمتهایی را مطرح میکنند که متاسفانه دروغ است. این نوع افراد به راهشان که همان رفتن به جهنم است ادامه میدهند. راهشان هم همین راه اشتباهی است که به دروغگویی، اتهامزنی و نسبت دادن رفتارهای ناروا منتهی میشود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها