توقیف محموله یک میلیاردی تلفن همراه قاچاق

مردی که به‌طور ماهرانه محموله گوشی تلفن همراه قاچاق یک میلیارد تومانی را در تانکر روغن جاسازی کرده بود تا از شهرستان دیلم به شهری دیگری منتقل کند در عملیات پلیسی دستگیر شد.
کد خبر: ۸۰۵۷۶۳

فرمانده انتظامی شهرستان دیلم در این باره به جام‌جم گفت: چند روزپیش ماموران اداره مبارزه با قاچاق کالای شهرستان دیلم گزارش مردمی دریافت کردند که نشان می‌داد فردی قصد دارد محموله قاچاق گوشی تلفن همراه را از این شهر خارج و به شهر دیگری منتقل کند.

ماموران با دریافت این خبر محورهای مواصلاتی به این شهر را به‌طور نامحسوس زیر نظر گرفتند تا این‌که روز شنبه ماموران انتظامی همراه ماموران پاسگاه عامری در خروجی شهر به یک خودروی وانت که تانکر روغن را حمل می‌کرد، مشکوک شدند. ماموران با اخطار به راننده خودرویش را متوقف کردند.سرهنگ محمد صالحی ادامه داد: ماموران زمانی که به بازجویی از راننده پرداختند، وی مدعی شد روغن حمل می‌کند و محموله روغن را که سفارش فردی است برای او به یکی از شهرهای اطراف منتقل می‌کند. ماموران به گفته‌های راننده ظنین شده و به بازرسی از خودرویش پرداختند که مشخص شد او دروغ می‌گوید و به جای روغن، گوشی تلفن همراه قاچاق با خودرویش حمل می‌کند. ماموران در ادامه بازرسی از درون تانکر روغن 1228 عدد گوشی تلفن همراه قاچاق را کشف کرده وخودروی مورد نظر توقیف شد.وی خاطر نشان کرد: متهم با انتقال به پلیس آگاهی بازجویی شد و اعتراف کرد که این محموله قاچاق گوشی را که ارزش یک میلیارد تومانی داشته برای فروش در شهر دیگری منتقل می‌کرده که به دام پلیس افتاده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها