برای درست کردن باباقنوش باید بادمجان را کبابی کنید تا بوی دوست داشتنی دود بدهد.
مواد لازم
• نیم کیلو بادمجان
• یک عدد پیاز متوسط
• دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
• یک حبه سیر بزرگ، رنده شده
• یک قاشق غذاخوری ارده کنجد
• دو قاشق غذاخوری آب لیمو ترش
• نصف قاشق چایخوری نمک
• فلفل سفید تازه (برای طعم دادن)
• ۶ تا ۸ ورق نان پیتا یا برگهای جوان کاهوی معمولی
طرز تهیه
بادمجانها را کبابی کرده، پوستشان را جدا کنید.
بادمجان پوست گرفته و کبابی شده را به صورت ساتوری خرد کنید (یا در صورت تمایل له کنید).
مقداری روغن در تابه بریزید. پیاز و سیر را رنده کنید و وقتی روغن داغ شد، مخلوط پیاز و سیر را به اندازهای در تابه سرخ کنید که طلایی شود.
تابه را از روی شعله گاز بردارید. ارده، بادمجان له شده، آبلیمو ترش و نمک و فلفل سفید را به محتویات آن اضافه کنید. کار تمام است!
اگر دوست داشتید آن را با نان پیتا یا چیپس ذرت میل کنید، بهتر است همه مواد را داخل غذاساز بریزید و خوب هم بزنید تا به شکل پوره درآمده، نرم شود.
بابا قنوش را با مقداری برگ کاهو یا سبزیجات دیگر تزئین کرده، سرو کنید.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
برای بررسی کتاب «خلبان صدیق» با محمد قبادی (نویسنده) و خلبان قادری (راوی) همکلام شدیم