طرز تهیه:
اسفناج را شسته و در یک قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا آب آن کشیده شده و نرم شود. بعد پیاز را ریز خرد کنید و با کره به اسفناج اضافه کرده و با هم تفت دهید. پنیر را با چنگال خرد کرده و به آن بیفزایید. نمک و فلفل را هم اضافه کنید و بگذارید سرد شود. بورک اگر تند باشد خوشمزهتر میشود. ورقه خمیر یوفکا را پهن کنید و از اسفناج و پنیر داخل آن بگذارید و بپیچید. روی آن را با یک قلممو به زرده تخممرغ آغشته کنید و در یک ظرفنسوز چیده و در فر با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه گذاشته و با سس دلخواه میل کنید. (جام جم سرا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد