طرز تهیه:
نخود و لوبیا و گندم را از قبل خیس کنید و چند بار آب آنها را عوض کنید. بعد آنها را در یک ظرف مناسب ریخته و روی حرارت گذاشته و بپزید. سویا را به مدت دو دقیقه بجوشانید و آب آن را صاف کنید و تفت دهید. گوجه را پوره کنید و پیاز را هم سرخ کرده و بعد رب را به پیاز اضافه کرده و ادویهها و نمک را هم با آنها تفت دهید و همه مواد را همراه سیبزمینیهای پوست گرفته و لیمو عمانی به قابلمه غذا منتقل کنید و با اضافه کردن ۳ تا ۵ لیوان آب بگذارید با حرارت ملایم پخته شده و جا بیفتد. بعد آب آن را صاف کرده با نان میل کنید و مخلفات را هم بکوبید و نوش جان کنید. (جام جم سرا/ چاردیواری، ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد