طرز تهیه:
برای پخت این غذای رژیمی ابتدا آب مرغ را در یک ظرف مناسب بریزید. بعد رب گوجه را در آن حل کنید و نمک و فلفل و سبزیهای خرد شده را اضافه کنید و روی حرارت ملایم بپزید تا آب آن تبخیر شده و فقط نصف لیوان از آن باقی بماند. فیلههای ماهی را در این سس بخوابانید و کمی نمک و آب لیمو روی ماهی بریزید و روی ظرف را فویل بکشید و چند سوراخ با چنگال روی فویل بزنید و آن را به مدت ۵۰ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا حسابی پخته شده و جا بیفتد. خوراک را در دیس مناسبی کشیده و اطراف آن را با قارچ سوخاری و سیبزمینی سرخ شده تزئین کنید. (جام جم سرا/ چاردیواری، ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم