● انواع استیک عبارت است از:
▪ استیک دنده
▪ استیک دنده بدون استخوان
▪ استیک گرد
▪ استیک سالیسبری، تهیه شده از گوشت چرخ کرده به همراه پیاز و گاهی قارچ
▪ استیک راسته
▪ استیک مغز ران، نوعی استیک بدون استخوان که به استیک فیله شبیه است.
در واقع استیک نوعی کباب فرنگی محسوب میشود که معمولاً هر تکهٔ آن ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم وزن دارد و دارای قطری به اندازه ۲ تا ۴ سانتی متر میباشد. فرنگیها نوع نیم پز استیک را بیشتر میپسندند و اعتقاد دارند هر چه قطر استیک زیادتر باشد، مرغوبتر خواهد بود. البته روش نیم پز با ذائقهٔ ما ایرانیها جور نیست و نوع مغزپخت طرفداران بیشتری دارد.
مدت طبخ استیک با توجه به نوع ذائقه متفاوت است. ولی معمولاً به سه صورت میتوان آن را تهیه کرد:
خون دار یا نیمه خام که در این حالت هر طرف استیک تنها ۱ دقیقه روی حرارت طبخ میشود.
کمپخت و در حالت متوسط هر طرف استیک به مدت ۲ تا ۳ دقیقه روی حرارت میماند.
مغزپخت که در این حالت هر طرف استیک به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه روی حرارت میماند. البته هر کدام از این زمانها با توجه به نوع گوشت (از لحاظ جوان یا پیر بودن دام) و ضخامت و نوع برش (راسته، ران یا فیله) متفاوت است.
>> کاچیلافود
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم