رضا غنی لو، کارشناس مسایل قضایی در مصاحبه با رادیو اقتصاد گفت: برخی افراد در تماسی تلفنی مدعی داشتن دفتر صدور بیمه نامه می شوند و تلاش می کنند بی نیاز از حضور متقاضیان، بیمه نامه را صادر و از طریق پیک ارسال کنند.
وی افزود: این عده برای اینکه مشتریان بیمه ها را فریب دهند عبارت های اطمینان بخشی مانند «رسید پرداخت بانکی را پیش خود نگه دارید یا شماره آن را پست الکترونیکی کنید» استفاده می کنند.
غنی لو اظهارداشت : این عده بیمه ای بیمه های جعلی و فاقد اصالت را از طریق پیک موتوری ارسال می کنند که خود این پیک ها نیز از هویت آنها هیچ اطلاعی ندارند.
این کارشناس مسایل قضایی توصیه کرد: شهروندان حتما بیمه نامه ها را با حضور در دفاتر شرکت های بیمه ای تهیه کنند و از سایت های اطلاع رسانی شرکت های بیمه ای و بیمه مرکزی استفاده کنند. (خبرگزاری صداوسیما)
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد