خبر

تقویت چندبرابری ظرفیت باتری خودرو برقی با کاغذ

محققان دانشگاه کالیفرنیا در ریورساید، ماده‌ کاغذمانندی را تولید کرده‌اند که می‌توان از آن برای افزایش ظرفیت باتری‌ها در ابزار الکترونیکی شخصی و خودروهای برقی استفاده کرد.
کد خبر: ۷۸۲۰۲۹

استفاده از این ماده کاغذ‌مانند در تولید باتری‌ها، موجب افزایش چند برابری انرژی ارائه‌شده به خودروهای برقی می‌شود؛ این ماده از نانوفیبرهای سیلیکونی اسفنج‌مانندی ساخته شده که بیش از صد برابر نازک‌تر از موی انسان است.

آندهای باتری یون‌ ـ لیتیم معمولی، با فویل‌های مسی پوشیده‌شده از ترکیبی از گرافیت، نوعی افزودنی رسانا و اتصالگر پلیمری ساخته می‌شوند.

با این حال چون برخی مواد دیگر، کارایی بهتری نسبت به گرافیت دارند، دانشمندان به دنبال استفاده از ساختارهای جدید با هدف افزایش انرژی باتری‌هاست.

ساختار نانوفیبرهای این ماده اسفنج‌مانند و استفاده از آن در تولید باتری‌، امکان داشتن صدها بار چرخه انرژی بیشتر، بدون آسیب‌دیدن جدی و در نتیجه افزایش ظرفیت باتری‌ها را فراهم می‌کند. جزئیات این دستاورد علمی در مجله Nature Scientific Reports منتشر شده است. ‌/‌ ایسنا

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها