به گزارش جام جم ورزشی و به نقل از سایت رسمی فدراسیون، دکتر توحید سیف برقی، رییس زیر کمیته کنترل دوپینگ فدراسیون فوتبال در مورد اعلام رای بازیکن متهم به دوپینگ در فوتبال اظهار داشت: شهاب زاهدی بازیکن تیم بزرگسالان باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس تهران به علت استفاده از ماده ممنوعه از گروه استروییدهای آنابولیک به مدت 2 سال از فعالیتهای رسمی مرتبط با فوتبال محروم شد.
وی همچنین افزود: علاوه بر این پرونده، روند رسیدگی به تخلف دوپینگ یک بازیکن از لیگ برتر بانوان در حال انجام است و وی پس از حضور در جلسه استماع و بدوی به دفاع از خود پرداخت که پس از ابلاغ رای کمیسیون بدوی، وی به مدت سه روز کاری فرصت استیناف از رای را خواهد داشت.
وی در پایان گفت: ماده ممنوعه مصرف شده توسط بازیکن لیگ برتر بانوان تستوسترون است که براساس آیین نامه فیفا و آیین نامه ملی کنترل دوپینگ فدراسیون فوتبال، افشای نام وی تا پایان صدور رای قطعی امکانپذیر نیست.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر رسول جعفریان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
یوسف کرمی در واکنش به اجرای جنجالیاش در مراسم تجلیل از سر طلایی پرسپولیسیها
دکتر علیاکبر صالحی، رئیس بنیاد ایرانشناسی در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد
محمدرضا یوسفی، نویسنده ادبیات کودکونوجوان در گفتوگو با «جامجم»